En dip fiyat şu an. Bahar indirimlerinin de altında.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende bunu çok sorguladım, evet sıkıntılar mevcut, fakat aktif olarak oynayan arkadaşlarıma sordum futbol seviyorsan al dediler. Özellikle fut modu eğlenceli. Ben henüz fut modunda bir iki maç yaptım ama herkes uzman olmuş. Şuanlık single player takılıyorum kariyer falan herhangi bir hata ile karşılaşmadım.AntiCheat hatasından dolayı açılmıyor falan diyorlar ve Steam'de kullanıcı yorumları karışık olarak değerlendirilmiş. Sizce almaya değer mi?
Hocam bende bunu çok sorguladım, evet sıkıntılar mevcut, fakat aktif olarak oynayan arkadaşlarıma sordum futbol seviyorsan al dediler. Özellikle fut modu eğlenceli. Ben henüz fut modunda bir iki maç yaptım ama herkes uzman olmuş. Şu anlık Single Player takılıyorum kariyer falan herhangi bir hata ile karşılaşmadım.
Fut online kısmı hocam, bilgisayara karşı oynayabileceğiniz bir çok mod bulunuyor. Fifa serileri genelde yeni oyun çıksa bile eski oyun fiyatları azalmıyor aksine artıyor, şuan çok uygun fiyatta kaçırmayın derim.Fut modu Online mı yoksa kendimiz bilgisayara karşı da oynayabiliyor muyuz?
Benim Online derdim yok kütüphanemde FIFA serisinden bir oyun bulunmasını istediğim için almak istiyorum offline modda takılmak bana yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.