Oyun FIFA 23 209,99 TL

hidayet eker

Hectopat
Daha fazla  
FIFA 23 klasik indirimli fiyatından daha fazla düşmüş. Artık alınır mı, alınmaz mı o sizin karar vereceğiniz bir durum.

1680448607381.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 279 TL'ye almıştım. Kuzenimin başka oyunlar oynaması için bilgisayarı açmıştım. Fifa 23'ü iade edip 160 TL'ye alabilecektim. Mağaralı kardeşim sağolsun kuzenimin aklına girip birlikte Fifa 23 oynamışlar. 1 buçuk saat olan oynama süresi 5 saat olmuştu. İadem kabul edilmedi. Bu hikayeden çıkaracağınız sonuç, bilgisayarınızı asla ve asla açık bırakmayın.

Aldığıma pişman oldum. Değil 200, 20 bile verilmez. Optimizasyonu o kadar kötü ki yakın çekimlerde 5 FPS. FIFA 22'yi Ultra ayarlarda sabit 60FPS oynarken, bu oyunu 720p, en düşük ayarlar ile 30 - 40 FPS oynuyorum.

İmkansız ya 165 sabit aliyorum ultrada senın o kadar dusuk alman mantıksız.

Oyun o kadar kötü mü?

Kötü diye bir kelime olmasaydı bu oyundan sonra kesin kullanılmaya başlanırdı. Oyunun PC tarafında optimizasyon yok hatta optimizasyon için uğraşmamışlar bile. Ve kaç ay oldu daha düzeltemediler. EA in tek derdi her sene FIFA çıkarıp içeride satış yapmak olduğu için önemsemiyor.

Kötü diye bir kelime olmasaydı bu oyundan sonra kesin kullanılmaya başlanırdı. Oyunun PC tarafında optimizasyon yok hatta optimizasyon için uğraşmamışlar bile. Ve kaç ay oldu daha düzeltemediler. EA in tek derdi her sene FIFA çıkarıp içeride satış yapmak olduğu için önemsemiyor.

FIFA 22 optimizasyonu daha mı iyi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı