FIFA 23 Donuyor

NormalVatandas

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
EA Play'den FIFA 23 kurdum. Oyun açılıyor fakat bir yerde direkt donuyor kalıyor. Bazen ayarlar kısmında, bazen antrenör seçme, bazen direkt başlangıçta takılıyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet dediğin gibi sistemin FIFA 23'te donacak kadar düşük. Fakat şaşırdığım şey şu, bu sistemle FIFA 23'te hafif donmalar yaşaman ve 22, 21'i rahat oynatması. En iyisi sistemini yükseltmek

Hocam onlar önerilen değil mi minimium yeter bana :D

Hocam peki başka bir şey soracağım. Lenovo Ideapad 3 AMD Ryzen 3 15ADA6 laptop bunu oynatır mı? Bakıp söyler misiniz diye model söylüyorum.

Benim düşünceme göre laptop almaman daha iyi olacaktır. Bilen bir kişiden sistem toplayabilirsin ya da İtopya, vatan gibi sitelerden bilenlerden öneri alarak hazır sistem alabilirsin ve hayır o laptop oynatmaz.

Benim düşünceme göre laptop almaman daha iyi olacaktır. Bilen bir kişiden sistem toplayabilirsin ya da İtopya, vatan gibi sitelerden bilenlerden öneri alarak hazır sistem alabilirsin ve hayır o laptop oynatmaz.
Hocam geçen arkadaşla beraber İtopyadan sistem topladık. 25-30 arası tuttu. Bu devirde nasıl alabilirim ki :/ iyi ki ea playden almışım. böylece haziranda konsol aldığımda ordan oynayacağım artık :D

Hocam geçen arkadaşla beraber İtopya'dan sistem topladık. 25-30 arası tuttu. Bu devirde nasıl alabilirim ki :/ iyi ki EA Play'den almışım. Böylece Haziran'da konsol aldığımda oradan oynayacağım artık :D

Oynayacağın oyunlara göre İncehesap'tan toplayabilirsin. FIFA 23 gibi oyunlar için 15K'lık bir sistem toplayabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı