FIFA 23 failure during Update process hatası

Tahsin03231

Centipat
Daha fazla  
FIFA 23 Ultimate Edition aldım Origin'den ama oyuna giriş yapamıyorum. Failure during Update process hatası alıyorum. Oyuna tıkladıktan sonra EA anticheat yazısı çıkıyor ve oyundan atıyor, Origin'e atıyor. Ne yaptıysam çözemedim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki video'nun yardımcı olacağını düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben ne yaptıysam düzeltemedim. Başta oyuna giriyordu ama alakasız bir yerde ya bilgisayar donuyordu komple başlata basarak kapatmam gerekiyordu ya da oyundan atıyordu. İnterentte bazı yöntemler gördüm bunun için appdata ve programdata da bazı şeyleri silmek gibi sonra bu eacheat hatasını almaya başladım. Ne dendiysem cidden ne denediysem olmuyor oyunu 3 kere sildim baştan yükledim. Origin'i, EA i aynı şekilde. Yönetici olarak çalıştırdım. Oyun dosyaları doğruladım. Defender'ı kapattım, özellikle Defender'dan izin verdim ama yok olmuyor. Lütfen bana yardımcı olun. Siz çözebildiniz mi?

Hocam belki biraz garip gelecek ama ben de internetteki tüm çözümleri denedim ama işe yaramadı. EA Anti Cheat'i silip kurduktan sonra BIOS'u açıp hiçbir ayar değiştirmeden kapattım ve bilgisayarı açtığımda sorun düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam belki biraz garip gelecek ama ben de internetteki tüm çözümleri denedim ama işe yaramadı. EA Anti Cheat'i silip kurduktan sonra BIOS'u açıp hiçbir ayar değiştirmeden kapattım ve bilgisayarı açtığımda sorun düzeldi.
Benim de EAAnticheat ve Fifa23'ün yönetici ayarlarıyla oynamam sonucu şansıma oyunu açabildim. 8 saat oldu ve herhangi bir problem ile karşılaşmadım.

Hocam nasıl yaptınız ?
EAAntiCheat ve Fifa23'ün özelliklerine girip yönetici olarak çalıştır tiklerini kaldırdım ve oyun açıldı.
Bunu düzeltmek 1 günümü falan aldı o yüzden bu kesin çözüm mü tam olarak emin değilim.
1675209029754.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı