FIFA 23 Gamepad'i çift algılıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar Hadron marka gamepad e sahibim. XOutput ve X360CE uygulamalarında kolu sisteme Xbox kolu olarak tanıttım fakat ikisinde de iki tane kol birden gördü. Oyunda bir tuşa bastığımda ikisi birden çalıştığı için her şeyi iki kez yapıyor bunu nasıl önlerim?
Not: Görseli örnek olarak aldım görseldeki durumun aynısı oluyor ve ikisi de beraber hareket ediyorlar.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-07-02 232132.jpg
    Ekran görüntüsü 2021-07-02 232132.jpg
    114,2 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Hadron marka gamepad e sahibim. XOutput ve X360CE uygulamalarında kolu sisteme Xbox kolu olarak tanıttım fakat ikisinde de iki tane kol birden gördü. Oyunda bir tuşa bastığımda ikisi birden çalıştığı için her şeyi iki kez yapıyor bunu nasıl önlerim?
Not: Görseli örnek olarak aldım görseldeki durumun aynısı oluyor ve ikisi de beraber hareket ediyorlar.
Hocam bu uygulamalar gamepad'i farklı bir xbox kolu olarak gösteriyor. Hiç bu uygulamaları kullanmadan oyunu oynamayı denediniz mi ?

hocam sorunu çözebildin mi bende de aynı sorun var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı