FIFA 23 gamepadi görmüyor

Kaan1922

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı akşamlar, başlıkta dediğim gibi gamepadi görmüyor. YouTube'da Steam'e ekleyin diyor fakat oyunu Epic Games'den aldığım için yapamadım, X360CE denedim o da olmadı. Yok mudur çözümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı akşamlar, başlıkta dediğim gibi gamepadi görmüyor. YouTube'da Steam'e ekleyin diyor fakat oyunu Epic Games'den aldığım için yapamadım, X360CE denedim o da olmadı. Yok mudur çözümü?

Ben her yolu denedim en sonuna iade ettim. DS4'ü denemedim her ama her yolu denedim. Bazı PC'lerde olmuyor (FIFA22'yi oynuyordum sorun FIFA'da)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

şunu bir dener misiniz? ben kolu okutana kadar klavyede prolaştım klavyeden oynuyorum artık. Gittik 200'e kol aldık 1 kere bile kullanamadım FIFA sağ olsun.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şunu bir dener misiniz? Ben kolu okutana kadar klavyede prolaştım klavyeden oynuyorum artık. Gittik 200'e kol aldık 1 kere bile kullanamadım FIFA sağ olsun.

Denedim ama işe yaramadı hocam.

Denedim ama işe yaramadı hocam.

Hocam çok özür dilerim yanlış videoyu atmışım şunu dener misiniz son çözüm olarak.

Hocam çok özür dilerim yanlış videoyu atmışım şunu dener misiniz son çözüm olarak.

Hocam hiç görmüyor kolu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı