FIFA 23 her kolu algılar mı?

SwonKy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5600X / ASUS TUF GAMING B550M-PLUS 4600MHz(OC) / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB /GSKILL 16GB Ripjaws V 3600MHz CL18 DDR4 / SAMSUNG 500GB 980 NVMe M.2 SSD / Thermaltake Commander G33 ARGB Tempered Glass 750W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa
EA Play üzerinden FIFA 23 alacağım ama her gamepadi algılıyor mu bilmiyorum. Klavyeden oynamak istemiyorum. Böyle bir sorunu varsa Epic Games ya da Steam'den satın almak sorunu çözer mi?

Hangi gamepadi kullanacaksınız. Önerim Xbox kolu olur.
Daha yeni pc topladım tüm param bitti o kadar bütçem yok şu an. Markasız bir şey var elimde Platoon sanırım. Algılamaz ise F310 falan alabilirim.

Daha yeni PC topladım tüm param bitti o kadar bütçem yok şu an. Markasız bir şey var elimde platoon sanırım. Algılamaz ise F310 falan alabilirim.

Xbox kollarını algılıyor diye biliyorum. Eğer aygılamazsa X360CE diye bir uygulama var onunla tuşları atıyabilirsiniz.

Herhangi bir kontrolcü girişini Xbox kontrolcü girişine çeviriyor.

Xbox kollarını algılıyor diye biliyorum. Eğer aygılamazsa Xinput diye bir uygulama var onunla tuşları atıyabilirsiniz.

Herhangi bir kontrolcü girişini Xbox kontrolcü girişine çeviriyor.
Teşekkür ederim.

Bir de PS kontrolcüsünü tanıdığını biliyorum. Eğer sizin kontrolcüyü algılamazsa dediğim gibi yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı