Şu an kırılmasa bile ileride mutlaka kırılır ve sağlam sitelere düşer. Yakın zamanda kırılsa da oynasak.
Hayır oynamasın. Emek hırsızı ben çalışarak paramı kazanıp alıp oynuyorsam veya bu adam bunu maliyetle üretiyor ve daha iyilerini üretmek için gereken maliyeti bu ücretten çıkartıyorsa paşa paşa vereceksin.
Öğrenci adam senin gibi çalışıp maaş almıyor yurtdışında korsan tüketimi daha fazla ama söke söke para kazanıyorlar. En çok para kazanılan oyun gta 5 ama aynı zamanda en çok korsan indirilen oyunlardan biri de gta 5 ( çoğu kişide parası olmadığı için kullanıyor adamakıllı fiyatlar olsa şahsen ben parasıyla alırdım ki almışlığım da var) Size kalırsa insanlar evde birşey yapmadan duvara bakar tvden trt izler onu izlemicek onu oynamicak...Hayır oynamasın. Emek hırsızı ben çalışarak paramı kazanıp alıp oynuyorsam veya bu adam bunu maliyetle üretiyor ve daha iyilerini üretmek için gereken maliyeti bu ücretten çıkartıyorsa paşa paşa vericeksin.
tamam paşam sen nasıl dersenHayır oynamasın. Emek hırsızı ben çalışarak paramı kazanıp alıp oynuyorsam veya bu adam bunu maliyetle üretiyor ve daha iyilerini üretmek için gereken maliyeti bu ücretten çıkartıyorsa paşa paşa vericeksin.
Yoo ben de öğrenciyim dizilerde oynuyorum bu oyun, dizi/film her şeyde aynı bahane param yok param yok? Ben geçen gece 4de çekimden eve dönerken 300TL taksi parası verdim film setinden dönerken bu para gişe gelirlerinden karşılanıyor. Şirket ödedi yol paramı da, şirket kazanmasa neyden ödeyecek? Siz bu işleri basit sanmaya devam edin. İnternete düşsün izleriz moruk.Öğrenci adam senin gibi çalışıp maaş almıyor yurtdışında korsan tüketimi daha fazla ama söke söke para alıyorlar. En çok para kazanılan oyun gta 5 ama aynı zamanda en çok korsan indirilen oyunlardan biri de gta 5. Size kalırsa insanlar evde birşey yapmadan duvara bakar tvden trt izler onu izlemicek onu oynamicak...
Ayrıca parasını hakeden oyun var haketmeyen oyun var.
Öğrenci var öğrenci var sen anlamadın herhalde ne demek istediğimi.Yoo ben de öğrenciyim dizilerde oynuyorum bu oyun, dizi/film her şeyde aynı bahane param yok param yok? Ben geçen gece 4de çekimden eve dönerken 300TL taksi parası verdim film setinden dönerken bu para gişe gelirlerinden karşılanıyor. Şirket ödedi yol paramı da, şirket kazanmasa neyden ödeyecek? Siz bu işleri basit sanmaya devam edin. İnternete düşsün izleriz moruk.
Senin laflar korsan oynayanların çokta umurundaydıHayır oynamasın. Emek hırsızı ben çalışarak paramı kazanıp alıp oynuyorsam veya bu adam bunu maliyetle üretiyor ve daha iyilerini üretmek için gereken maliyeti bu ücretten çıkartıyorsa paşa paşa vericeksin.
Yoo ben de öğrenciyim dizilerde oynuyorum bu oyun, dizi/film her şeyde aynı bahane param yok param yok? Ben geçen gece 4'te çekimden eve dönerken 300TL taksi parası verdim film setinden dönerken bu para gişe gelirlerinden karşılanıyor. Şirket ödedi yol paramı da, şirket kazanmasa neden ödeyecek? Siz bu işleri basit sanmaya devam edin. İnternete düşsün izleriz moruk.
Onlar da eşek gibi çalışıp yaptıkları FIFA 23'ü de sana yedirmediklerinde ağlamayacaksın o zaman.Bana ne kardeş bana ne eşek gibi çalışıp kazandığım üç kuruşu oyun şirketlerine yedirmem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.