FIFA 23 kırılmış (!)

Hayır oynamasın. Emek hırsızı ben çalışarak paramı kazanıp alıp oynuyorsam veya bu adam bunu maliyetle üretiyor ve daha iyilerini üretmek için gereken maliyeti bu ücretten çıkartıyorsa paşa paşa vereceksin.

Bana ne ben vermek istemiyorum 200 TL üzerinde oyun çıkaran bir firmanın oyunu benim için emek değil bana ne oynar silerim dolar kurundan dolayı oyunlara 1K para vermiyorum düzgün fiyatlandırma yapsın alayım.

Hayır oynamasın. Emek hırsızı ben çalışarak paramı kazanıp alıp oynuyorsam veya bu adam bunu maliyetle üretiyor ve daha iyilerini üretmek için gereken maliyeti bu ücretten çıkartıyorsa paşa paşa vericeksin.
Öğrenci adam senin gibi çalışıp maaş almıyor yurtdışında korsan tüketimi daha fazla ama söke söke para kazanıyorlar. En çok para kazanılan oyun gta 5 ama aynı zamanda en çok korsan indirilen oyunlardan biri de gta 5 ( çoğu kişide parası olmadığı için kullanıyor adamakıllı fiyatlar olsa şahsen ben parasıyla alırdım ki almışlığım da var) Size kalırsa insanlar evde birşey yapmadan duvara bakar tvden trt izler onu izlemicek onu oynamicak...
Ayrıca parasını hakeden oyun var haketmeyen oyun var.

Hayır oynamasın. Emek hırsızı ben çalışarak paramı kazanıp alıp oynuyorsam veya bu adam bunu maliyetle üretiyor ve daha iyilerini üretmek için gereken maliyeti bu ücretten çıkartıyorsa paşa paşa vericeksin.
tamam paşam sen nasıl dersen

Öğrenci adam senin gibi çalışıp maaş almıyor yurtdışında korsan tüketimi daha fazla ama söke söke para alıyorlar. En çok para kazanılan oyun gta 5 ama aynı zamanda en çok korsan indirilen oyunlardan biri de gta 5. Size kalırsa insanlar evde birşey yapmadan duvara bakar tvden trt izler onu izlemicek onu oynamicak...
Ayrıca parasını hakeden oyun var haketmeyen oyun var.
Yoo ben de öğrenciyim dizilerde oynuyorum bu oyun, dizi/film her şeyde aynı bahane param yok param yok? Ben geçen gece 4de çekimden eve dönerken 300TL taksi parası verdim film setinden dönerken bu para gişe gelirlerinden karşılanıyor. Şirket ödedi yol paramı da, şirket kazanmasa neyden ödeyecek? Siz bu işleri basit sanmaya devam edin. İnternete düşsün izleriz moruk.

Yoo ben de öğrenciyim dizilerde oynuyorum bu oyun, dizi/film her şeyde aynı bahane param yok param yok? Ben geçen gece 4de çekimden eve dönerken 300TL taksi parası verdim film setinden dönerken bu para gişe gelirlerinden karşılanıyor. Şirket ödedi yol paramı da, şirket kazanmasa neyden ödeyecek? Siz bu işleri basit sanmaya devam edin. İnternete düşsün izleriz moruk.
Öğrenci var öğrenci var sen anlamadın herhalde ne demek istediğimi.

Senin laflar korsan oynayanların çokta umurundaydı :D P2W oyunları kırılsın.

Yoo ben de öğrenciyim dizilerde oynuyorum bu oyun, dizi/film her şeyde aynı bahane param yok param yok? Ben geçen gece 4'te çekimden eve dönerken 300TL taksi parası verdim film setinden dönerken bu para gişe gelirlerinden karşılanıyor. Şirket ödedi yol paramı da, şirket kazanmasa neden ödeyecek? Siz bu işleri basit sanmaya devam edin. İnternete düşsün izleriz moruk.

Bana ne kardeş bana ne eşek gibi çalışıp kazandığım üç kuruşu oyun şirketlerine yedirmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı