I iMehmetAkif Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, ben FIFA 23'e girip tam ekran yaptığımda oyun simsiyah kalıyor. Alt+Tab yapıyorum ekran geliyor. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar merhaba, ben FIFA 23'e girip tam ekran yaptığımda oyun simsiyah kalıyor. Alt+Tab yapıyorum ekran geliyor. Yardımcı olur musunuz?
ImmuneSyndrome Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 379 Çözümler 1 Yer UK Parliament Building Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Engineer 5 Temmuz 2023 #2 Fifaya bir güncelleme geldi. Lanet olsun gerçekten. İçine ettiler oyunun. Oyunda kasmaya başladı ya böyle bir saçmalık yok. Bir gün önce takır takır oynadığım oyun şimdi patates oldu resmen. Artı 0 Eksi
Fifaya bir güncelleme geldi. Lanet olsun gerçekten. İçine ettiler oyunun. Oyunda kasmaya başladı ya böyle bir saçmalık yok. Bir gün önce takır takır oynadığım oyun şimdi patates oldu resmen.
AhmetTheGHOST Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #3 iMehmetAkif dedi: Arkadaşlar merhaba, ben FIFA 23'e girip tam ekran yaptığımda oyun simsiyah kalıyor. Alt+Tab yapıyorum ekran geliyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... FIFA 23 bence kötüleşti. Ben FIFA 19 oynuyorum çünkü harbiden PC im iyi olsa bile 45 40 FPS alıyorum rezalet başka ne denir bilmiyorum. Artı 0 Eksi
iMehmetAkif dedi: Arkadaşlar merhaba, ben FIFA 23'e girip tam ekran yaptığımda oyun simsiyah kalıyor. Alt+Tab yapıyorum ekran geliyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... FIFA 23 bence kötüleşti. Ben FIFA 19 oynuyorum çünkü harbiden PC im iyi olsa bile 45 40 FPS alıyorum rezalet başka ne denir bilmiyorum.