FIFA 23 Ultimate Team'de paket açarken oyundan atması

Çok saçmadır. Bende de RX 6750 XT var. Aynı olayı yaşıyorum ancak oyunlarda çok fazla drop da yaşıyorum çözümü bilen var mı? Veya oyundan masaüstüne geçince siyah ekranda kalıyor. Veya Operada sekme değiştirirken siyah ekranda kalıyor. Hiçbir şey anlamadım. Aldığıma pişmanım bu AMD ekran kartını. Önce ekran kartım RTX 2070S bundan iyiydi.
 
Çözüm yok. Ben telefondan açıyorum paketleri. Paket açmadıkça sıkıntı yok oyunda. Dediğim gibi, çok yüksek ihtimal wc güncellemesi (11 gün sonra) kalkınca düzelecektir. Ea böyle bir firma, asla umursamaz.
ben de açmadan önce hemen atlıyorum paketi o zaman bir sıkıntı çıkmıyor , ama her sene her sene bu rezalet oyunun rezalet sorunlarıyla uğraşmaktan bıktım.
 
Dün AOE 2 oynuyorum oyun bir anda çöktü ve Wattman varsayılan ayarlarına döndü bu ekran kartından sıkıldım. Daha yeni aldım ama şimdiden pişman etti beni.
 
Çözümü buldum AMD ekran kartları için driver sürümünü 22.5.1 yaparsanız paket açarken oyundan atmıyor NVIDIA ekran kartları için de önceki sürümlere geçerseniz çözme ihtimaliniz var

not:RX6500XT kullanıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı