Oyunun P2W kısımları tabii ki var ama bilen birisi en güçlü kadroyu bile rahatlıkla yenebiliyor. Ayrıca klavye ile belli bir seviyenin üstünde oynamak imkansız.İlk defa Fifa alıp, 3 gün önce U-Team'e başladım. İlk başlarda biraz güzel ve eğlenceli geçiyor açıkçası. Oyunu bildiğim için rakipler de kolay geliyor "division - seviye" düşük olduğu için. Ama bir yerden sonra bir anda yokuş aşağı düşüyorsunuz. Kadrom fena değil 83-84 ortalamaya sahibim. Ama adamlar aynı seviyede karşınıza 87-90 normal ya da özel oyuncularda gelince iş biraz zorlaşıyor. Gerçekten çok iyi oynuyorsanız o zaman karşılık verebilirsiniz ama ben klavyeden oynadığım için rakiplerin yaptıklarına pek karşılık veremiyorum. Joystick kullanmayı öğreneceğim önümüzdeki 2 hafta sonra devam edeceğimYani biraz "Pay2Win" gibi geldi bana. Yani parayı yatır, kazan gibi ama dediğim gibi gerçekten çok iyiyseniz en azından sizden çok üstte kadrolara bile kafa tutabilirsiniz. Ben uzun zamandır Fifa sahibi olup online oynamak istiyordum ve aşırı keyif aldım. Tavsiye ederim acısıyla tatlısıyla. Dipnot : Son 30-35 oyunumda 4 ya da 5 kere kazanmışımdır
![]()
İşte tam olarak bu yüzden sıcak bakmadığım Joystick'e başlayacağım. Yazdıklarımda da aynı şeyleri söylediğimi görmüşsünüzdür, Joystick öğrenene kadar U-Team girmeyeceğimOyunun P2W kısımları tabii ki var ama bilen birisi en güçlü kadroyu bile rahatlıkla yenebiliyor. Ayrıca klavye ile belli bir seviyenin üstünde oynamak imkansız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.