Hemen deneyip dönüş yapıyorum, teşekkürler.
Usta denedim ama olmuyor.
Oldu teşekkürler.
Epic gamei değil , EA sporun logosunun olduğu app ile başlayan var onu yapacaksınız, steamden ona oyna diyeceksin o açılınca da FIFA ya gireceksin öyle oluyor.Hocam nasıl yaptınız öğrenebilir miyim ben Epic Games Launcher'i ekledim yine olmadı
App recovery galiba onu ekleyince de hesabınıza giriş yapın yazıyor giriyorum yine aynısını soruyor anlamadımEpic gamei değil , EA sporun logosunun olduğu app ile başlayan var onu yapacaksınız, steamden ona oyna diyeceksin o açılınca da FIFA ya gireceksin öyle oluyor.
Evet app recovery, zaten epic ile EA ortak oyunu olduğu için ordan girmen lazım o yüzden app ile baglaniyorsun ben öyle yaptımApp recovery galiba onu ekleyince de hesabınıza giriş yapın yazıyor giriyorum yine aynısını soruyor anlamadım
Öyle yapınca hesaba giriş ekranı çıkıyor giriyorum yine aynı ekran çıkıyor.
Onu bilmiyorum, ben hesaba giriş yaptım beni hatırla dedim. Giriş yapınca direk açılıyorÖyle yapınca hesaba giriş ekranı çıkıyor giriyorum yine aynı ekran çıkıyor
hocam epicten aldım steam üzerinden ea uygulamasını mı seçiyoruz epic'i mi ikisini de denedim ama olmuyor nasıl yaptın bir yardım edebilir misin lütfen ya ?Oldu teşekkürler.
EA amlemli App ile başlayan var onu seçiyorsun, sonra Steam den ona oyna diyorsun o da EA i açıyor kütüphane geliyor zaten gelen yerden FIFA yi başlatıyorsun. Bende bu şekilde oldu@berko07
hocam epicten aldım steam üzerinden ea uygulamasını mı seçiyoruz epic'i mi ikisini de denedim ama olmuyor nasıl yaptın bir yardım edebilir misin lütfen ya ?
EA amlemli App ile başlayan var onu seçiyorsun, sonra Steam'den ona oyna diyorsun o da EA i açıyor kütüphane geliyor zaten gelen yerden FIFA'yi başlatıyorsun. Bende bu şekilde oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.