FIFA 25 alınır mı?

A1a2g2

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 2600x 3600mhz
Anakart: Asus B450m-K
Ram: Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz
Ekran Kartı: Asus PH-GTX1660TI-O6G
SSD: Toshiba OCZ TR200 480GB SSD Disk
Kasa: Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W Tempered Glass Gaming Kasa
Arkadaşlar öncelikle bilgisayardan oynayacağım alırsam oyunu yani ekstra bir kol almam gerekiyor oynamak için. FIFA 25 Epic Games'te 1700 liraya düşmüş o alınır mı? 1.sorum, Alacaksam hangi kolu almamı tavsiye edersiniz 2.sorum.

Arkadaşlar öncelikle bilgisayardan oynayacağım alırsam oyunu yani ekstra bir kol almam gerekiyor oynamak için. FIFA 25 Epic Games'te 1700 liraya düşmüş o alınır mı? 1.sorum, Alacaksam hangi kolu almamı tavsiye edersiniz 2.sorum.
XBOX kolu al. PC oyunları için daha uyumlu.

Arkadaşlar öncelikle bilgisayardan oynayacağım alırsam oyunu yani ekstra bir kol almam gerekiyor oynamak için. FIFA 25 Epic Games'te 1700 liraya düşmüş o alınır mı? 1.sorum, alacaksam hangi kolu almamı tavsiye edersiniz 2.sorum.

Ben futbol oyunlarını PES 21 ile bırakmıştım. FIFA 25 aldım ve ben beğendim. Bu zamana kadar hiç FIFA oynamamıştım sonuna kadar pesciydim ve hala da öyleyim ama rekabet yok ne yapalım. Sırf pesteki analig için aldım FIFA 25'i.

Ben futbol oyunlarını PES 21 ile bırakmıştım. FIFA 25 aldım ve ben beğendim. Bu zamana kadar hiç FIFA oynamamıştım sonuna kadar pesciydim ve hala da öyleyim ama rekabet yok ne yapalım. Sırf pesteki analig için aldım FIFA 25'i.

Arkadaşlarla toplandığımızda arada bir FIFA atıyoruz PlayStation'da o yüzden bir de kariyer modu açıp oynarım diyorum.

Xbox kolu al. PC oyunları için daha uyumlu.

Arkadaşlarla PlayStation'da oynuyoruz toplandığımızda da o yüzden PS kolu alsam daha mı kötü olur?

Akar ya. 25 de bir de yeni görsel güzellemeler getirmişler. Mesela gol atınca birinci şahıs kamera açısına geçiyor. Stat eklendi ülker ve arena. Bunlar. Oynanısı da sevdim ben alınır yani.

Arkadaşlar öncelikle bilgisayardan oynayacağım alırsam oyunu yani ekstra bir kol almam gerekiyor oynamak için. FIFA 25 Epic Games'te 1700 liraya düşmüş o alınır mı? 1.sorum, alacaksam hangi kolu almamı tavsiye edersiniz 2.sorum.

Kanka sana açık açık söyleyeyim Online falan oynamicaksan yok ben sadece kariyer modu oynarım diyorsan boşuna o kadar para verme İtemsatış'tan al 250TL'ye oyna kariyerini konsol istiyorsanda DS4 aldım bende linki bırakıyorum gayet güzel idare ediyor beni yan sanayi ürün bilgin olsun.

Kanka sana açık açık söyleyeyim Online falan oynamicaksan yok ben sadece kariyer modu oynarım diyorsan boşuna o kadar para verme İtemsatış'tan al 250TL'ye oyna kariyerini konsol istiyorsanda DS4 aldım bende linki bırakıyorum gayet güzel idare ediyor beni yan sanayi ürün bilgin olsun.

Hesap satın almak yasak. Ayrıca çoğu çalıntı oluyor sorun yaşarsınız ben söyleyeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı