FIFA 25 alınır mı?

Paylaşımdan çıkarmayacağının bir garantisi var mı yok. Kimse 10 liralık malı 1 liraya vermez.

Hocam bu attığınız kol Bluetooth özelliği olmasa da kullanılır mı PC de?

Dostlarım şu anda Xbox kolu siparişini verdim. Ve FC 24 ile 25 farkına bakıyordum da kafam karıştı, bunun yerine EA Play alsam aylık 5 dolara daha mı mantıklı olur sanki?

Hocam bu attığınız kol Bluetooth özelliği olmasa da kullanılır mı PC de?

Dostlarım şu anda Xbox kolu siparişini verdim. Ve FC 24 ile 25 farkına bakıyordum da kafam karıştı, bunun yerine EA Play alsam aylık 5 dolara daha mı mantıklı olur sanki?

Veya Xbox Game Pass mi alsam?

Sadece FIFA serisi olarak şu ana kadar 23, 24, 25 oynadım, öncesinde pes serilerini 2010'dan beridir konsolda oynamış biri olarak sadece şunu söylüyorum, FC 25 parasının hakkını veriyor. 23'ü PC'de 200 saat oynadım kariyer vs, 24 toplasan 3-4 saat konsol PS4'te, 25ide PC'de oynuyorum genelde offline kardeşimle, sana diyeceğim şu ki 23'e göre almaya değer, 24 varsa düşün ama önceki serilerden geçiyorsan ya da ilk defa FIFA oynayacaksan al düşünme, çok sabırlıysan yılbaşı indirimlerini bekle orada daha ucuza alırsın.

Sadece FIFA serisi olarak şu ana kadar 23, 24, 25 oynadım, öncesinde pes serilerini 2010'dan beridir konsolda oynamış biri olarak sadece şunu söylüyorum, FC 25 parasının hakkını veriyor. 23'ü PC'de 200 saat oynadım kariyer vs, 24 toplasan 3-4 saat konsol PS4'te, 25IDE PC'de oynuyorum genelde offline kardeşimle, sana diyeceğim şu ki 23'e göre almaya değer, 24 varsa düşün ama önceki serilerden geçiyorsan ya da ilk defa FIFA oynayacaksan al düşünme, çok sabırlıysan yılbaşı indirimlerini bekle orada daha ucuza alırsın.

Steam'de 35 dolara düşmüş o da 1250 lira gibi bir şey yapar, o zaman alayım FIFA 25i

Daha önceden FIFA oyunu oynadınız mı? FIFA oyununa sahip misiniz? Eğer sahipseniz, gerek yok gibi. Tipik EA oyunu, ciddi değişiklik yok.

Daha önceden FIFA oyunu oynadınız mı? FIFA oyununa sahip misiniz? Eğer sahipseniz, gerek yok gibi. Tipik EA oyunu, ciddi değişiklik yok.

Arkadaşlarla EA FC 24 oynuyoruz arada toplam 30 40 saat falan oynamisimdir hayatım boyunca.

@A1a2g2, FIFA 24 varsa 25'e bence gerek yok.

@A1a2g2, anlıyorum. O halde FIFA 25 alabilirsiniz.

Steam'den aldım FIFA 25'i 1270 liraya denk geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı