FIFA oynamak için oyun konsolu önerisi

Katılım
2 Eylül 2020
Mesajlar
2.436
Çözümler
9
Merhaba. Biraz ileriye dönük bir konsol almak istiyorum, sadece FIFA oynayacağım. FIFA 24 - 25 için kullanabilirsem güzel olur. Hangi konsolu almalıyım? 2. el olabilir, fark etmez.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan da ülkede ki kurdan dolayı hemen hemen her konsolun fiyatı yüksek. Bütçe durumunuza göre Playstation 5 alabilirsiniz. Benimde aklımda şuan bu cihaz var. 2. el olarak piyasayı sürekli takip ediyorum. Güvenilir bir cihaz bulduğumda alacağım.
 
Bütçe kısıtlıysa Series S ama eğer değilse sakın sadece FIFA için Series S alma. Bu sene 800 saat FIFA 22 oynadım Series S'te ama gerçekten görüntü kalitesi kötü, özellikle PS5 ile oynadıktan sonra baya kötü gelmeye başlıyor.
(İlerideki oyunlarda belki daha optimizeli olur o kadar kötü gözükmez ama emin değilim)

Evet haklı bir de beim gibi Xbox kolu sevmiyorsan PS4 2. el.
FIFA 24-25 için kullanırsam iyi olur diyor PS4 diyorsun. O oyunların o cihaza geleceğini bile düşünmüyorum, hadi geldi varsayalım görüntü 480p tadında olacaktır.
 
Bütçe kısıtlıysa Series S ama eğer değilse sakın sadece FIFA için Series S alma. Bu sene 800 saat FIFA 22 oynadım Series S'te ama gerçekten görüntü kalitesi kötü, özellikle PS5 ile oynadıktan sonra bayağı kötü gelmeye başlıyor.
(ilerideki oyunlarda belki daha optimizeli olur o kadar kötü gözükmez ama emin değilim)

FIFA 24-25 için kullanırsam iyi olur diyor PS4 diyorsun. O oyunların o cihaza geleceğini bile düşünmüyorum, hadi geldi varsayalım görüntü 480p tadında olacaktır.

Ama ben Xbox kolunu sevmiyorum değişik geliyor tüşların yeri dehiştinde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı