FIFA turnuvası için taktik önerisi

Oynayış tarzınıza bağlı. Uzun top yapıyorsan City, Real Madrid; tiki taka yapıyorsan tottenham barça, karışık diyorsan united koy Morata'yı koşsun.
Tabii FIFA 23'te United'ta Ronaldo varsa.

Genelde topu adamdan alıp kısa paslarla pozisyon bulmaya çalışıyorum.
 
Real Madrid veya bayern munich oynayabilirsiniz o zaman hocam.

Adamda aynısını bana karşı yaparsa defansta ne yapmam lazım? Adamdan nasıl alabilirim topu sürekli pas yaparken?
 
Adamda aynısını bana karşı yaparsa defansta ne yapmam lazım? Adamdan nasıl alabilirim topu sürekli pas yaparken?

Sürekli boşu boşuna press yapmayıp adam tutarak oynayabilirsin. Mesela uzun top yapacaksa bunu önceden görüp arkadaki adamı geriye çekip topu zorlanmadan uzaklaştırabilirsin. Kısa paslarla geçmeye çalışıyorsa boş bırakmayıp pozisyonuna göre baskı yapabilirsin. Bunun dışında adam gerçekten iyiyse yapacak bir şey yok. Top yuvarlak ne olacağı belli olmaz.
 
Taktik öğrenmeniz pek bir işe yaramaz birkaç gün evde veya dışarıda oynayarak refleks geliştirmelisiniz ve ne yaparsanız daha iyi sonuç alınıyor oyun algoritmasında ona bakmalısınız bazı senelerde orta çok op olur bazı senelerde ara pas o yüzden deneyim önemli.
 
Psg en iyi takım bence skill olarak, oynamayı bilmiyorsanız girmeyin derim rezil olmayın boşa.
Niye rezil olsun ki? Sanki bu oyunu oynayanlar anasının karnında mı öğrendi? Girsin yenile yenile yenmeyi öğrenecek. Sizin de dediğiniz laf yani. Taktik olarak ise youtube da taktik ve talimatlarla ilgili videolar var. Meta taktik meta oyuncular vs. gibi onları incelemenizi öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı