FIFA vs PES

Fifa mı pes mi?

• Oy verenlerin toplamı
    61
Gerçekçilik olarak: FIFA.
FPS olarak: PES.

Benim PC'de FIFA 15, 40 45 FPS verirken PES 2020 50 55 FPS veriyor ama FIFA daha klas bir oyun.
Arkadaş konuyu bence özetlemiş bende ek olarak şunları söyleyim, gerçektende grafik ve gerçekcilik olarak FIFA ama performans olarak ve kasmayacak bir spor oyunu olarak pes tercih ederim.

FIFA 21 bu sene çok kötüydü eğer kariyer modu oynayacaksam FIFA 21, oynanış olarak ise PES bu sene daha güzel.
Çok hantal oyun sürekli çarpışıyor 2 pas yapılmıyor Fifa gibi anca uzun topla atağa çıkılıyor.

PES, 2021 yılını es geçmişti eFootball'ı yapmak için bakalım 22'de ne kadar geliştirmişler kendilerini. Zaten içerik olarak FIFA daha iyi, PES'in myClub modu çok zayıf FUT'un yanında.

PES, 2021 yılını es geçmişti eFootball'ı yapmak için bakalım 22'de ne kadar geliştirmişler kendilerini. Zaten içerik olarak FIFA daha iyi, PES'in myClub modu çok zayıf FUT'un yanında.
eFootball'un pek güzel olacağını zannetmiyorum mobil oyun gibi bişey yapacaklar bence.

PES 2021 çok sinir bozucu. Yanındaki adama tek pas atıyorsun top rakibe geçiyor çok saçma goller oluyor. Gerçekte bile bu kadar hatalı pas atılamaz. Defans oyuncuları ise pasa bastıktan sonra pası çok geç atıyor. Bu yüzden rakip önde basarsa rahatça topu kazanabiliyor. Ancak oyunda genelde Türkiye ligi gibi full defans oynayan tiplere karşı gol atmaya çalışıyorsunuz. FİFA pahalı olduğu için oynamıyorum. Ücretsiz FİFA online 4 çıkınca belki onu oynarım.

Efootball'da mobilden oynanabiliyorsa oyunun analigini de mobilden oynayabiliyoruz herhalde yoksa sadece myClub mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…