FIFA vs PES

TAA'nın yaptığı korner ortasına cidden çok sinirlenmiştim aynı takım 2018'de Real Madrid'e bedava UCL verdi çünkü.
Bedava UCL'yi genel olarak Karius yüzünden verdik. Yerine başka bir kaleci koysaydık daha az yerdik herhalde.
Sonrasında Alisson gibi iyi bir kaleci ile kaleci sıkıntısı düzeldi.

Bedava UCL'yi genel olarak Karius yüzünden verdik. Yerine başka bir kaleci koysaydık daha az yerdik herhalde.
Sonrasında Alisson gibi iyi bir kaleci ile kaleci sıkıntısı düzeldi.

Ramos'a bir de en iyi defans diyorlar Salah'ı sevmesem bile o maç ramos atılmalıydı ve bunu 2 finalde yaptı juventusa rol yapıp kırmızı kart yedirdi Real Madrid'den nefret ediyorum bu yüzden.

Ramos'a bir de en iyi defans diyorlar Salah'ı sevmesem bile o maç ramos atılmalıydı ve bunu 2 finalde yaptı juventusa rol yapıp kırmızı kart yedirdi Real Madrid'den nefret ediyorum bu yüzden.
Ben de nefret ediyorum hocam, özellikle bir Salah hayranı olarak.
Bu adam nasıl kırmızı kart yemedi ki? Direkt kolu kırdı.

Bu nasıl bir konudur ya?

Sizin ne tarz bir futbol oyunu istediğinizi nerden bilebiliriz? Arkadaşla vs. atmak için PES 21, kariyer yapmak için FIFA 23 öneririm.

Ek olarak tabii ki Steam tarzı platformlardan satın alacaksınız, korsana karşıyız.
Ne basıl soru bilmediğim için soruyorum işte kariyer yapmak için derken pes 21 i tutar mı fifa

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı