Çözüldü FIFA21 DirectX Device Hung hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

kullaniciadi_1

Decapat
Daha fazla  
Son 3 aydır FIFA'da DirectX hatası alıyorum, format atmama rağmen düzelmedi. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

WhatsApp Image 2021-03-10 at 21.24.24.jpeg

DDU kullanarak ekran kartı ve monitör sürücülerinizi kaldırın. Ardından NVIDIA'nın sitesinden en yeni sürücüleri indirin.

Driver Booster tarzı yazılım mı kullanıyorsunuz? Eğer kullandıysanız sisteme format atın. Format attıktan sonra ekran kartı sürücünü elle güncelle.

GeForce Experience ile güncelleyebilirsin.

Driver Booster yazılımı yanlış sürücü indirmiş olabilir. Bu yüzden böyle bir hata alma şansın var. O yüzden format atman gerekebilir. Eğer Driver Booster kullanmıyorsan format atmaya gerek yok.

Tek kafama takılan şey sürücü sürümün. Galiba en güncel sürücüyü kullanıyorsun. 461.72 sürümü şu an en güncel sürüm diye geçiyor.

Driver Booster kullanmıyorsan ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilir misin?

DDU rehberi.

Sürücü.

Ben şu an Driver Booster tarzı bir yazılım kullandığınızdan şüpheleniyorum.

Driver Booster ne olduğunu pek bilmiyorum açıklayabilir misin?

Driver Booster yazılımı kendisi sürücüyü buluyor ve bir tıkla kendisi indirebiliyor. Driver Booster yanlış sürücüyü bulup indirebilir. Yani bazen zararlı olabiliyor. O yüzden hiç tavsiye etmem.
Biraz Technopat üzerinde araştırırsanız görürsünüz.

O yüzden sorayım dedim.

Peki. Ek olarak bu dosyayı paylaşmaya çalışın.

Windows 10 sürümün güncelliğini kontrol etmeyi unutma.

Windows 10 sürümün güncelliğini kontrol etmeyi unutma

Windows 10 sürümün güncelliğini kontrol etmeyi unutma.

Bakabilirseniz sevinirim.

Ben o dosyayı tam olarak incelemeyi bilmiyorum. @Enes3078 hocam biliyor. O yardım ederse daha iyi olacaktır.

Ben elimden geldikçe yardım ettim.

Dosyayı indiremedim de. Başka bir yere upload eder misiniz? Bu arada dosyayı sıkıştırın bence. Daha kolay yüklenir.

Dosyayı indiremedim de. Başka bir yere upload eder misiniz? Bu arada dosyayı sıkıştırın bence. Daha kolay yüklenir.

Hocam buraya ekledim indiriliyor olması lazım buradan. @Enes3078 hocam bakabilecek misin?

Ben o dosyayı tam olarak incelemeyi bilmiyorum. @Enes3078 hocam biliyor. O yardım ederse daha iyi olacaktır.

Ben elimden geldikçe yardım ettim.

Çok sağ ol.

Oyun kolunun bağlantısını kesip kullandığınız yazılımı kapatıp tekrar dener misiniz? Ek olarak aşağıdaki dosyaları paylaşabilirsiniz.

Kod:
C:\Users\mahir\Documents\FIFA 21\CrashDumps\CrashDump_2021.03.11_21.26.30.508.mdmp

C:\Users\mahir\AppData\Local\Origin\Logs\IGO_Log.FIFA21_8872.txt

Oyun kolunun bağlantısını kesip kullandığınız yazılımı kapatıp tekrar dener misiniz? Ek olarak aşağıdaki dosyaları paylaşabilirsiniz.

Kod:
C:\Users\mahir\Documents\FIFA 21\CrashDumps\CrashDump_2021.03.11_21.26.30.508.mdmp

Ekler misiniz derken hocam?

Nasıl yani? Aşağıdaki dosya yoluna ait dosyaları MediaFire'a upload edeceksiniz işte. Ek olarak dediğim oyun kolu olayını yaptınız mı?

Kod:

Yarın atıyim.
Nasıl yani? Aşağıdaki dosya yoluna ait dosyaları MediaFire'a upload edeceksiniz işte. Ek olarak dediğim oyun kolu olayını yaptınız mı?
@Enes3078 buyur hocam yükledim.
Hocam yükledim de bakabilme şansınız oldu mu?
Yarın atıyim.

Yarın atıyim.

@Enes3078
@Enes0378 hocam tekrar tekrar soruyorum kusura bakmayın ama bu hata dosyasına bakabilme şansınız oldu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı