FIFA'da defans yapılamıyor

Arkadaşlar selamlar.
FIFA mı pes mi sorusunda yıllardır buram buram pes diyen, FIFA gerçekçilik yapacak diye oyun mekaniklerini çöp ettiğini düşündüğüm bir oyun olsa da günümüzde pes oynayan kalmadı maalesef. Eşe DOS'ta gittiğimizde FIFA atıyoruz. Ataklarım paslaşmalarım organizasyon kurma ve gol atmada hiçbir sorun yaşamıyorum. Hani oo iyi oynuyorsun denilen bir profilim. Ancak defans olayı cinnet geçirtiyor bana. Pes'te R1 + X veya R1 + Kare + X yapınca markaj yapabiliyorduk. FIFA da defans yapamıyorum. Oyuncuyu manuel kontrol edip yuvarlağa basmak mı tek olay?

Rakip tek oyuncuyla dümdüz koşa koşa geliyor. Önünü kapatamıyorum. Defans yapmaya çalışmaktan oyundan midem bulanır hale geldi. Yok mu bu işin bir olayı

Arkadaşlar selamlar.
FIFA mı pes mi sorusunda yıllardır buram buram pes diyen, FIFA gerçekçilik yapacak diye oyun mekaniklerini çöp ettiğini düşündüğüm bir oyun olsa da günümüzde pes oynayan kalmadı maalesef. Eşe DOS'ta gittiğimizde FIFA atıyoruz. Ataklarım paslaşmalarım organizasyon kurma ve gol atmada hiçbir sorun yaşamıyorum. Hani oo iyi oynuyorsun denilen bir profilim. Ancak defans olayı cinnet geçirtiyor bana. Pes'te R1 + X veya R1 + kare + X yapınca markaj yapabiliyorduk. FIFA da defans yapamıyorum. Oyuncuyu manuel kontrol edip yuvarlağa basmak mı tek olay?

Rakip tek oyuncuyla dümdüz koşa koşa geliyor. Önünü kapatamıyorum. Defans yapmaya çalışmaktan oyundan midem bulanır hale geldi. Yok mu bu işin bir olayı.

FIFA'da da aynı olay vardı diye hatırlıyorum, ayarlardan defansı nasıl yapmak istediğini seçebiliyorsun.

Kariyer oynuyorsanız ayarlardan defans türünü değiştirebilirsiniz. Online modlarda oynuyorsanız Youtube'daki rehber videolarına bakabilirsiniz

Çoğunlukla pas trafiğini kapatman lazım hızlı oyuncuların arkasından koşmak yerine daha çok alanı savunman lazım. Çok rahat defans arkasına ara pas atıyor ve yetişemiyorsan pas atmasını engellemelisin. Pes savunma konusunda çok zayıf iki tuşa basıyorsunuz arkasına yaslanıyorsunuz. Fifa ve pes de nasıl gol atmak zor ise Fifa da işin savunma kısmı zor. Oyun için online olarak bekleriniz hızlı olması defansınız da aynı şekilde yoksa oynayamazsınız. Pes de beni soğutan olay bu anlattığım savunmayı 10 yaşındaki çocuk bile çok rahat tuşa basarak yapabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı