FIFA'nın gerçekçi bir oyun olmaması

Dediklerinize katılıyorum FIFA 22 de hep böyle bu durum mesela kendi kariyerimde çok güzel bir gol atıyorum önemli bir maçta, maçın son dakikasında, kulüp benim sayemde şampiyon oluyor fakat oyun bunu normalmiş gibi hissettiriyor. Pesi hiç oynamadığım için nasıl bilmiyorum.
FIFA 23 de bunlar biraz daha azaltıldı ancak hala çalışılması gerek çok eksiği var fifanın ama rakibi olmadığı için ve futbol sevenlerin ister istemez fifa oynamak zorunda olduğu için uğraşmak gereği pek duymuyorlar.
 
Hocam aynı oyuna bende o kadar para verdim ama gayet memnunum.
Kişiye bağlı fakat bence kariyerin çok eksiği var. Onun dışında fifa çok güzel bir oyun. Ben pes 2021 e kadar Pes'ciydim sonra e footbal 2022 çıktı 2 hafta sonra e footbal 2023 yaptılar. Fifa ya benzetilmeye çalışılmış gibi bir oyundu. Apk fifa 19 gibiydi.
 
Hocam siz biraz fazla şey bekliyorsunuz gibi özellikle haberlerden. Ben bu sistemden gayet memnunum. Galiba abartı sevmiyorum.

Hocam fragmanlarda görüyoruz bu oyunu "dünyanın oyunu" diye gösteriyorlar daha fazla şey beklemem bence gayet doğal.

Doğru bazı detayları eksik ancak deneyimine göre ben FIFA'nın kariyer modunu Pes'e göre daha çok sevdim.

Bana kariyer modunda pes çok daha iyi geldi transfer verileri olsun (FIFA gibi absürt rakamlar değil) basın toplantısındaki gerçekçilik olsun hele bir de modlandımı off tadından yenmiyor tek sorunu oynanış belki de bu yüzden fazla oynamadım pesi.

Kişiye bağlı fakat bence kariyerin çok eksiği var. Onun dışında FIFA çok güzel bir oyun. Ben PES 2021'e kadar pes'ciydim sonra e footbal 2022 çıktı 2 hafta sonra e footbal 2023 yaptılar. FIFA'ya benzetilmeye çalışılmış gibi bir oyundu. APK FIFA 19 gibiydi.

E football daha da rezalet o konuya hiç girmeyelim dediğiniz gibi FIFA'nın çok eksiği var belki de @Marcus Kane nin dediği gibi Ultimate teame para dökenlerin yüzündedir.

Ayrıca not eklemeyi unuttum son zamanlarda FIFA 22 FE çok bug olmaya başladı sizde ne durum var bilmiyorum ama işte elle müdahale yaparken penaltı oluyor spiker freekick oldu diyor haberlerde şampiyonlar ligi kurası çekiliyor diye haber açılıyor bakıyosun bomboş sayfa var be bir şey yazıyor ne de bir görsel var böyöe saçma hatalar mevcut.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı