İnceleme Fifine Ampligame A6V İnceleme

itopyadan aldığım Fifine Ampligame A6T elime ulaştı ve mikrofon standa girmiyor, standa oturacagi yerin içinde full siyahlıklar var
İtopyayı durum hakkında bilgilendirdiniz mi?
Fifine markasına da mail yoluyla bir ulaşmanızda fayda var.

İtopya'dan aldığım Fifine ampligame a6t elime ulaştı ve mikrofon standa girmiyor, standa oturacagi yerin içinde Full siyahlıklar var.

Birkaç inceleme videosunda mikrofonun altında bu renkte bir aparat vardı onu ilk önce mikrofonun altından çıkartıp buna yerleştirip daha sonra mikrofonu üzerine yerleştiriyorlardı böyle daha kolay oluyor demişlerdi yani anlayamadım ama siz o aparatı kullanmadan mı takmaya çalıştınız acaba? Denemediyseniz daha önce kullanılmış olabilir çünkü baya yıpratılmış. İtopya ve markaya mail olarak ulaşın bence.

yandaki çevirilen kolu biraz gevşettikten sonra çevirerek taktım videoda belki blurladığım yerde gözüküyordur ilk takmaya çalıştığımda bende ufak bir zorlandım ancak biraz uğraşla hızlı bir şekilde takıldı.

içindeki siyahlıklar yüzünden dönmüyordu fifine ile iletişime geçtim onlarda bir vida sıkma aparatından bahsetti kutu içinde çıkan ama bulamadım. En son o içindeki siyahlıkları yaklaşık bi 30dk kazıyarak çıkarttım ve rahatça girdi. Onun dışında mikrofon kalite olarak gerçekten güzel kullanacak arkadaşlara SteelSeries Sonar uygulamasıyla kullanmasını tavsiye ederim.

Benim bugün elime ulaştı aşşırı mükemmel bir şey ya gerçekten içerik üretmeye başlayacağım YouTube'da bakalım üşenmezsem.

Bende 2 3 aydır kullanıyorum memnunum farklı stant almayı düşünmüştüm ancak alışınca gerek kalmadı.

Hocam ikinci el a6t alacaktım 2.2K ya ama sıfırı İtopya'da 2K ya düşmüş stantsız olan a6v modeli almalı mıyım sizce?

Hocam ikinci el a6t alacaktım 2.2K ya ama sıfırı İtopya'da 2K ya düşmüş stantsız olan a6v modeli alınır mı sizce?

Stantsız alırsan eğer masada çok yer kaplıyor stantla masanın bir köşesine sabitliyorsun oradan çekip iktirebiliyorsun kullanıp kullanmayacağın zamana göre bence alabiliyorsan a6t al ben genelde kullanmadığımda masanın ters yönüne çeviriyorum hem bana engel olmuyor hem de kullanışı çok rahat oluyor.

Hocam şu standı alacağım. Her türlü daha iyi oldu bence. https://www.hepsiburada.com/lastvoice-nb39-pro-masa-tipi-mikrofon-standi-35x35-cm-pm-HB00000BPRE3 uyumlu demişti satıcı kendi shock Mount'u ile.
Hocam sizde de bu mikrofondan varsa şey soracağım. Hafif alttan bakınca üst tarafta ışığın merkezi gözüküyor gibi. Sizde de öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…