Fifine Ampligame H9 alınır mı?

Canos2234

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, kulaklık almak istiyordum bilgisayarım için. Oyun, film, dizi gibi şeyler için.
Fifine Ampligame H9 modeli dikkatimi çekti bu fiyatlara daha iyi daha kaliteli başka modeller önerebilirseniz bakmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, kulaklık almak istiyordum bilgisayarım için. Oyun, film, dizi gibi şeyler için.
Fifine ampligame H9 modeli dikkatimi çekti bu fiyatlara daha iyi daha kaliteli başka modeller önerebilirseniz bakmak isterim.

Alınır piyasada fiyatına göre çok iyi bir model mikrofonundan çok memnunum 1 aydır kullanıyorum.

Peki Fortnite Valorant gibi oyunlar için önerir misiniz? Ayrıca H6 modelinde müzik ve oyun gibi modlar vardı. Bunda da aynısı mevcut mu ve driveri var mı?

Driveri yok sadece üstünde 7.1 tuşu var ama ben pek sevmiyorum o yüzden kullanmıyorum öyle Fortnite da oynadım Valorant da bana göre çok iyiydi.

memnun musunuz hocam
Çok. Dediğim gibi Cloud 3 , V2x, Asus Tuf Gaming H3 wireless kullandım ve hepsini iade ettim. Bu kulaklık cidden çok ergonomik. Hikaye oyunlarında mikrafonunun çıkması çok işe yarıyor. Valorant gibi oyunlarda ses kasması çok iyi. Mikrafonu anlatmama gerek yok rakipsiz. Ses kalitesi ve basslar mükemmel. Hazır itopyada indirimde, almanızı öneririm bu fiyata daha iyisi zor.

memnun musunuz hocam
Birde eğer mikrafonun ayarını kumandadan ful yaparsanız sesinizi çok az dip ses ile yansıtır o yüzden en çoğun bir altında kullanıyorum ben. Böyle diyince yetersiz ses gidiyor gibi gelmesin, fulldeyken ses karşıdakini sağır ediyor zaten

Çok. Dediğim gibi Cloud 3 , V2x, Asus Tuf Gaming H3 wireless kullandım ve hepsini iade ettim. Bu kulaklık cidden çok ergonomik. Hikaye oyunlarında mikrafonunun çıkması çok işe yarıyor. Valorant gibi oyunlarda ses kasması çok iyi. Mikrafonu anlatmama gerek yok rakipsiz. Ses kalitesi ve basslar mükemmel. Hazır itopyada indirimde, almanızı öneririm bu fiyata daha iyisi zor.

Birde eğer mikrafonun ayarını kumandadan ful yaparsanız sesinizi çok az dip ses ile yansıtır o yüzden en çoğun bir altında kullanıyorum ben. Böyle diyince yetersiz ses gidiyor gibi gelmesin, fulldeyken ses karşıdakini sağır ediyor zaten
Hocam merhaba bende düşünüyorum ama h6 ve h9 modeli arasında kaldım hangisini almalıyım

Hocam merhaba bende düşünüyorum ama h6 ve h9 modeli arasında kaldım hangisini almalıyım
Hocam h9 var bende öneririm. Her şeyi mükemmel kulaklığın sadece tek bir sıkıntısı var ki soğuttu beni kulaklıktan. Çok küçük kafam o kadar büyük değil ama kulaklarıma falan çok baskı yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı