Fifine ampligame H9 vs HyperX Cloud III

Hocam H9 alacağım, CS vs. oynuyor musunuz? Ses kasması iyi midir? Ve 7.1 bir video da o kadar iyi değil falan dendi. Siz ne diyorsunuz?
7.1'i çok kötü hocam, 7.1 kesinlikle önermiyorum. 7.1'de ses kalitesi vs. çok kötü oluyor, onun dışında R6, CS, Valo gibi oyunlarda ben gayet ses kasabiliyorum.

Mikrofon kalitesi nasıl? Alınabilir mi? 7.1 açmam o zaman.
Mikrofonu epey kaliteli, kulaklık mikrofonuna göre sesi çok net iletiyor. Ben genel hatlarıyla kulaklıktan oldukça memnunum.

Hocam H9 alacağım, CS vs. oynuyor musunuz? Ses kasması iyi midir? Ve 7.1 bir video da o kadar iyi değil falan dendi. Siz ne diyorsunuz?
7.1 çoğu kulaklıkta iyi değil o konuda canını sıkma. 7.1 kaliteli kulaklıklar için yüklü miktar ödemen gerek. İtopyadan dün h9 ü sipariş verdim şuan bekliyorum

Peki hocam çok teşekkürler, sorun etmeme gerek yok o zaman. Bende İtopya'dan aldım, bekliyorum.
Elime az önce ulaştı ve şuan çok memnunum. Kafamda yok gibi adeta (210gr). 7.1 i abartıldığı kadar kötü değil cloud 3 ve asus tuf gaming h3 e göre muhteşem hatta. Valorant Fortnite gibi oyunlarda kullanıcam şuanlık bir sorun yok, ses kasma konusundada çok iyi. 7.1 i ilk açtığımda dip ses geldi ama sonra kapatıp açınca düzeldi. Kulaklık hakkında kısa bir metin hazırlamayı düşünüyorum çünkü kulaklık hakkında çok az bilgi var Türkiye'de.

Elime az önce ulaştı ve şu an çok memnunum. Kafamda yok gibi adeta (210gr). 7.1'i abartıldığı kadar kötü değil Cloud 3 ve ASUS TUF Gaming h3'e göre muhteşem hatta. Valorant Fortnite gibi oyunlarda kullanacağım şu anlık bir sorun yok, ses kasma konusundada çok iyi. 7.1'i ilk açtığımda dip ses geldi ama sonra kapatıp açınca düzeldi. Kulaklık hakkında kısa bir metin hazırlamayı düşünüyorum çünkü kulaklık hakkında çok az bilgi var Türkiye'de.

Hocam benim de dün elime ulaştı, gerçekten gayet iyi sadece müzik dinlerken vs. 7.1 biraz kötüleştiriyor, onun dışında kablosu aşırı uzun bence gayet iyi. Yaparsanız güzel olur hocam insanlar faydalanır, kulaklığın Drive vs. var mıdır mesela?

Hocam benim de dün elime ulaştı, gerçekten gayet iyi sadece müzik dinlerken vs. 7.1 biraz kötüleştiriyor, onun dışında kablosu aşırı uzun bence gayet iyi. Yaparsanız güzel olur hocam insanlar faydalanır, kulaklığın Drive vs. var mıdır mesela?
Driver'ini bende aradım ama bulamadım Fifine markası sadece mikrafon modellerine driver yapıyormuş. Müzik dinlerken 7.1'i kapatın yeter tuşa basınca ses normalleşiyor direk.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı