Bu kulaklık alınır mı?
Veya bu bütçe civarlarında önereceğiniz başka kulaklık var mı?
Veya bu bütçe civarlarında önereceğiniz başka kulaklık var mı?
Alınır çok iyi bir kulaklıktır. O bütçede Razer BlackShark önerirler hiç o topa girme Fifine H6 al.
Ses kartı olmasa da onu önerecekler.BlackShark v2X'i kastediyorsan onda ses kartı yok zaten. Yakın zamanda Cloud 3 düşünüyordum ama zamlandı. 3500 TL civarlarına çıktı, bende Fifine H6 düşünmeye başladım.
Teşekkürler hocam.Ses kartı olmasa da onu önerecekler.
Bu forumu bildim bileli cult gibi birisi ne derse böyle tanınmış ona yöneliyorlar kendileri ürünü görmeseler bile.
Örnek veriyorum gamepower kulaklık öner misal bi seni aşağılamadıkları kalır Razer Blackshark önermedin diye. Fifine H6 iyi kulaklıktır sen hiç alta falan bakma kafan bulanmasın al geç o bütçede iyi bir kulaklık o.
Çoğu yabancı sitede f/p olarak övülen bir model zaten.
Hocam peki Fifine H9 kulaklık hakkında düşünceleriniz nedir ? H6 ile fiyatı neredeyse aynı.Ses kartı olmasa da onu önerecekler.
Bu forumu bildim bileli cult gibi birisi ne derse böyle tanınmış ona yöneliyorlar kendileri ürünü görmeseler bile. Aoc un 5 bin bütçesinde bir monitörü var iyi bir model bazı sorunu var diye 8 binlik Aoc önersen de eleştirirler.
Örnek veriyorum gamepower kulaklık öner misal bi seni aşağılamadıkları kalır Razer Blackshark önermedin diye. Fifine H6 iyi kulaklıktır sen hiç alta falan bakma kafan bulanmasın al geç o bütçede iyi bir kulaklık o.
Çoğu yabancı sitede f/p olarak övülen bir model zaten.
H9 daha iyi bir model zaten Amazon yorumları da öyle fiyatları yakınsa o tercih edilebilir.Hocam peki Fifine H9 kulaklık hakkında düşünceleriniz nedir ? H6 ile fiyatı neredeyse aynı.
H9 daha iyi bir model zaten Amazon yorumları da öyle fiyatları yakınsa o tercih edilebilir.
Fifine H9 oyuncu kulaklığı stüdyo kulaklığı değil stüdyo olan H8 modeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.