Fifine H9 vs HyperX Cloud 3

Bütçe
3000 4000

Atego

Centipat
Daha fazla  
Fifine h9.
HyperX Cloud 3
Sizce bu iki kulaklık arasından hangisini almalıyım?
Amacım oyunlarda ses kasmak mikrofonlu olsun.
Uzun süreli beni götürecek olan hangileridir ya da bunlar yerine alabileceğim kulaklıklar nelerdir?
Laptopta kullanacağım.
Maximum bütçem 4000 bu bütçedeki en iyi kulaklık hangisidir?

Fifine h9.
HyperX Cloud 3
Sizce bu iki kulaklık arasından hangisini almalıyım?
Amacım oyunlarda ses kasmak mikrofonlu olsun.
Uzun süreli beni götürecek olan hangileridir ya da bunlar yerine alabileceğim kulaklıklar nelerdir?
Laptopta kullanacağım.
Maximum bütçem 4000 bu bütçedeki en iyi kulaklık hangisidir?
H9 kablo dolanma sorununun olduğunu duydum bu çok sinir edici olabilir aklınızda bulunsun. Mikrofon olarak H9 daha iyi fakat Cloud 3'ünki kötüde değil. H9 genel kullanım, Cloud 3 oyun ağırlıklı kullanım diyebilirim.

H9 kablo dolanma sorununun olduğunu duydum bu çok sinir edici olabilir aklınızda bulunsun. Mikrofon olarak H9 daha iyi fakat Cloud 3'ünki kötüde değil. H9 genel kullanım, Cloud 3 oyun ağırlıklı kullanım diyebilirim.

Şimdi ben laptoptan kullanacağım onda ise tek jack var mikrofonlu kulaklık olmasını istiyorum amacım zaten oyun için Cloud 3 iyi olur fakat mikrofonu da çok kötü değildir umarım.
Ya da bu kulaklıklar yerine alabileceğim başka kulaklıklar var mıdır?

Fifina H9 genel anlamda cok daha iyi. Cloud 3 bass ve tizz olarak berbat, bass ve tizz dengeside berbat. EQ ayarı çekilse bile iyi bir seviyeye gelemiyor. Sırf Kingston üretim Cloud 2 iyiydi diye bu modelide iyi sananları ciddiye almamak gerek. HP üretiyor Cloud 3'ü ve cidden vasat bir model, yeni HP üretim Cloud 2 modellerde aynı sekilde vasat. Robotik ses sorunları vb yasayanlarda az degil. Ikisi arasindan kesinlikle Fifine alınmalı.

Fifina H9 genel anlamda cok daha iyi. Cloud 3 bass ve tizz olarak berbat, bass ve tizz dengeside berbat. EQ ayarı çekilse bile iyi bir seviyeye gelemiyor. Sırf Kingston üretim Cloud 2 iyiydi diye bu modelide iyi sananları ciddiye almamak gerek. HP üretiyor Cloud 3'ü ve cidden vasat bir model, yeni HP üretim Cloud 2 modellerde aynı sekilde vasat. Robotik ses sorunları vb yasayanlarda az degil. Ikisi arasindan kesinlikle Fifine alınmalı.

Oyun için uzun süreli gider mi laptoptan kullanacağım. Ya da bu ikisi yerine başka bir alabileceğim kulaklık var mıdır?

Oyun için uzun süreli gider mi laptoptan kullanacağım. Ya da bu ikisi yerine başka bir alabileceğim kulaklık var mıdır?

Uzun süre gider tabii, bu butcede en iyi kulaklik suan Fifine H9. Baska bir model 2500-3000 bandinda yok. 4000 bandina yaklasmaniz gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı