Fifizz K617 Redragon alınır mı?

Bütçe
850-1400
Katılım
17 Ağustos 2016
Mesajlar
101
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aşırı bir şekilde beyaz ve %60 klavye istiyorum. Kendim bizzat Gamepower Saber kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Klavyeleri araştırmaya kalktım. En sevdiklerimden olan Anne Pro 2'nin ikinci ellerinin bile 1500'den başladığını gördüm. Bunu gördükten sonra moralim bayağı bozuldu. Ondan sonra AliExpress ve Amazon'a bakmaya başladım. Alta linkini bıraktığım klavyeyi gördüm. Bana yeni kullanıcı ile ve vergi dahilinde 850 TL'ye geliyor. Sizce alınmalı mı? Bu fiyata daha iyisi var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Tercihim brown veya red Switch olması. Bunun yanında RGB ve beyaz renk olması. Alta linkini ve görselini bıraktım.
Fifizz K617 Redragon.

Screenshot_14134134.png
 
Redragon kaliteli markadır ama AliExpress'de satılan ürünlerin çoğu sahte!
Satılan çoğu ürün sahte olsaydı yıldızlar düşük olurdu ve o mağaza kapanırdı aliexpress artık o durumların önüne geçiyor. Ayrıca resmi satıcısı satıyor bir sorun olmaz.
Ek olarak güzel klavye, alınabilir. Bu fiyat için güzel özellikler barındırıyor. Ayrıca hotswap olması lazım bu klavye, mükemmel bir özellik bu.
 
Satılan çoğu ürün sahte olsaydı yıldızlar düşük olurdu ve o mağaza kapanırdı AliExpress artık o durumların önüne geçiyor. Ayrıca resmi satıcısı satıyor bir sorun olmaz.
Ek olarak güzel klavye, alınabilir. Bu fiyat için güzel özellikler barındırıyor. Ayrıca hotswap olması lazım bu klavye, mükemmel bir özellik bu.

Kardeşim al o zaman ne diyeyim, aldığımız ve çevremizde alan arkaşların ürünlerinde böyle bir şey çıkmadığı için alabilirsin, özellikle olta makineleri ve misinaların tıpkısının aynısını yapmamışlar ve Ali'de satılmıyor sen almaya devam et.
 

Dosya Ekleri

  • capture-20230328-004617-crop.png
    capture-20230328-004617-crop.png
    30,7 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Kardeşim al o zaman ne diyeyim, aldığımız ve çevremizde alan arkaşların ürünlerinde böyle bir şey çıkmadığı için alabilirsin, özellikle olta makineları ve misinaların tıpkısının aynısını yapmamışlar ve Ali'de satılmıyor sen almaya devam et.
Redragon zaten çin markası ne gibi bir dolandırıcılık yapabilirler. Ayrıca olayın yani klavyenin olta ve misinayla bir bağlantısı da yok. Yorumlar fazlaysa satış yapılmışsa veya satıcı ünlüyse bir sorun olmuyor. Hadi oldu diyelim, kolayca paranı geri alabiliyorsun.
 
Arkadaşlar klavyeyi aldım yanıtlarınız için teşekkür ederim mağaza Redragon'un kendi mağazası beyaz rengini satın aldım 800 TL'ye incelemesini atacağım.
 
Arkadaşlar ben bu fiyata alınabilecek en iyi klavye olduğunu düşünüyorum Akko Switch'leri falan desteklemesi gayet iyi bir özellik bunun yanında klavyenin çıkardığı kendi Switch sesleri modifiyesiz bir şekilde gayet tok geliyor videolarda. Amazon üzerinden baktığım klavyelerin space Shift enter tarzı tuşların sesi aşırı cılız geliyordu kullandığım Gamepower Saber klavyem de öyle iğrenç bir özelliğe sahip space tuşundan o hissiyatı asla alamıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı