Fiio FT1 için K11 vs K11 R2R

• Konuyu başlatan Merdt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 113
Yer
Afyonkarahisar
@Novelist hocam selamlar.
Kız arkadaşıma Fiio FT1 (aslında FT1 Pro çok tatlı da open-back istemiyor) hediye etmek istiyorum yanına da güzel bir DAC atasım var. Okuduğum kadarıyla FT1 oldukça pürüzsüz ve müzikal bir sunuma sahip.
Yanına K11 R2R alsam çok yumuşatıp detayları mı öldürür yoksa harika bir harmoni yakalayıp çok tatlı mı olur? Bu bağlamda K11 mi K11 R2R mı daha iyi olur?
Tasarımının yakışıklılığından ötürü K11 serisi dışında bir DAC düşünmüyorum (bende K7 var tasarımı kaba buldu) ama fikriniz varsa açığım.

Bu kulakligin diger butun kulakliklarda oldugu gibi ekolayzera ihtiyaci var. Hem kendi yaptığım hem de Reddit'te oratory ustadin yaptigi ayarlari atabilirim.

Cevabınız için teşekkür ederim. İki EQ'yu da alabilir miyim müsait olduğunuzda? Oratory'nin hedefi benim kulağıma çok güzel geliyor. 400se'de de onu kullanıyordum, Nano'da da onu kullanıyorum. Muhtemelen kızın da hoşuna gider.

Ayni setup a sahibim, onun icinde yaptığım ayari atacagim birkaç saate. Bende oratory ayarlariyla baslayip kisisellestirdim, oratory genelde az sayida bantla isi cozmeye calisiyor. Cok detaya inmeden 6-8 bantla yapiyor ayarlari. Bunu insanlarin butun cihazlarda kullanabilmesi icin yapiyor bence.

Son düzenleme:
Ayni setup a sahibim, onun icinde yaptığım ayari atacagim birkaç saate. Bende oratory ayarlariyla baslayip kisisellestirdim, oratory genelde az sayida bantla isi cozmeye calisiyor. Cok detaya inmeden 6-8 bantla yapiyor ayarlari. Bunu insanlarin butun cihazlarda kullanabilmesi icin yapiyor bence.

Daha çok frekans girebilirim sıkıntı değil. Zaten 4.4 ile bağlıyım tonla güç var cepte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı