Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.022 Çözümler 86 12 Temmuz 2023 #21 Ivır zıvırları almışım sanırım, bir şey çıkmadı. Ben cam tabla kullandım sadece. Esnek tabla malzemesine bağlı, bazen parçanın kaplamayı kaldırdığı da olabiliyor. Son düzenleme: 13 Temmuz 2023
Ivır zıvırları almışım sanırım, bir şey çıkmadı. Ben cam tabla kullandım sadece. Esnek tabla malzemesine bağlı, bazen parçanın kaplamayı kaldırdığı da olabiliyor.
Emircnll Hectopat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #22 Porima almaya değer mi şu an?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 13 Temmuz 2023 #23 Değer. Emircnll dedi: Porima almaya değer mi şu an? Genişletmek için tıkla... Bu arada bugün bir şey fark ettim, fk stong filamentler nedense piyasanın altında satılıyor. Ben 100gr kırmızı almıştım bir ara tıkanma yapmadı, kaliteside güzeldi. 1kg sipariş edip denemeyi planlıyorum. Son düzenleme: 30 Ağustos 2023
Değer. Emircnll dedi: Porima almaya değer mi şu an? Genişletmek için tıkla... Bu arada bugün bir şey fark ettim, fk stong filamentler nedense piyasanın altında satılıyor. Ben 100gr kırmızı almıştım bir ara tıkanma yapmadı, kaliteside güzeldi. 1kg sipariş edip denemeyi planlıyorum.