FileZilla ile site yayınlama

- FileZilla ile giriş sağlayın Public_html içeresindeki her şeyi yedek alarak silin.
- Kendi HTML & CSS çalışmanızı Public_html ana klasörüne aktarın.
- Public_html klasörüne .htaccess adında dosya oluşturun. Eğer mevcut ise not defteri ile açın ve aşağıdaki satırları kendinize göre düzenleyin, ekleyin.
Kod:
DirectoryIndex index.html
Yukarıdaki fonksiyon çağırmak istediğiniz .Html dosyasını sitenizde ana sayfa olarak belirleyecektir.

Ayrıca hosting nereden temin ettiniz?

- FileZilla ile giriş sağlayın Public_html içeresindeki her şeyi yedek alarak silin.
- Kendi HTML & CSS çalışmanızı Public_html ana klasörüne aktarın.
- Public_html klasörüne .htaccess adında dosya oluşturun. Eğer mevcut ise not defteri ile açın ve aşağıdaki satırları kendinize göre düzenleyin, ekleyin.
Kod:
DirectoryIndex index.html
Yukarıdaki fonksiyon çağırmak istediğiniz .Html dosyasını sitenizde ana sayfa olarak belirleyecektir.

Ayrıca hosting nereden temin ettiniz?

Hem domain'i hem hosting'i godady sitesinden temin ettim. Söylediklerini yapmaya çalıştım ama inanki beceremiyorum hiç anlamadığım işler. Bana teamweaver ile bağlanıp yardım etme şansın var mı?

Public html içine Web Sayfam klasörünü değil, o klasörün içindeki dosyaları yükleyin..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı