Filipinler'deki İnternet Hızı

Çok doğru bir noktaya parmak bastınız İnsanlar güzide ülkemizin kıymetini gerçekten bilmiyor bugün Kuzey Kore halkı İnternet kullanamazken bizimkiler hızından şikayet ediyorlar.. Bulmuşsun devletin sana izin vermiş şükredeceğine hala şikayet ediyorsun.

Çok doğru bir noktaya parmak bastınız. İnsanlar güzide ülkemizin kıymetini gerçekten bilmiyor. Bugün Kuzey Kore halkı İnternet kullanamazken bizimkiler hızından şikayet ediyorlar. Bulmuşsun devletin sana izin vermiş, şükredeceğine hala şikayet ediyorsun.
Çünkü bu durum, şikâyet edilecek bir şey.

Bizden daha geride olan ülkelere baktığımız için Türkiye gelişmiyor. Ama bizim, bizden daha gelişmiş ülkelere bakmamız gerekiyor. O ülkelere bakıp "Neler neler yapmışlar, biz daha iyisini yapalım." dememiz lazım. Ama yapmıyoruz.

Sizce internet hızları ortalamasında 91. sırada olmak iyi bir şey mi? Bu seneki sıralamada 9 sıra geriye düşmek iyi bir şey mi? Filipinler, 2017 sıralamasında bizden daha gerideymış. Biz neden Filipinler kadar gelişme göstermedik? Az çabalasaydık gösteremez miydik?

Bir önceki mesajıma bakmanızı tavsiye ediyorum.

Çok doğru bir noktaya parmak bastınız İnsanlar güzide ülkemizin kıymetini gerçekten bilmiyor bugün Kuzey Kore halkı İnternet kullanamazken bizimkiler hızından şikayet ediyorlar.. Bulmuşsun devletin sana izin vermiş şükredeceğine hala şikayet ediyorsun.
Kusura bakmayın ama cahilliğin bu kadarı. Bu kadar devlet yanlısı olunulmaz, onları yönetenler de insan ve hata yapmaya musaitler. Kuzey Kore dışa kapalı bir ülke ve siz onu demokratik(!) bir ülkeyle karşılaştırıyorsunuz. Kötüye bakıp şükretmek ancak gerici insanın takınabileceği bir tavırdır.

Sanırım benim internetim kötüymüş diyordum yok iyimiş iyi bu kadar internetleri gördükten sonra :D

AKK Dolmadan önce:

Download: 23 - 24 MBPS arası geziyor.
Upload: 2.5 MB/s - 3.0 MB/s hız ile indiriyorum.

AKK Dolduktan sonra:

Download: 7.5 - 8 MBPS arası geziyor.
Upload: 800 - 900 KB/s hız ile indiriyorum.

@Kaskyyyk

Insanlar sustugu icin bu günlere geldik zaten. Afedersiniz ama, kici kirik paketlere ödediginiz fiyatlara yazik. Kaziklanmak hosuna gidiyorsa orasini bilemem.

Ülkenin kiymetini bilen cok da, ülkeyi yasanilmaz hale getirenler de bir o kadar fazla.

Kötüyü örnek alıp, kendinle karşılaştırırsan yerinde sayarsın. İyiyi örnek alıp, kendini geliştirmeye adım atarsan gelişirsin.

Bu kadar saçma bir örnek olamazdı. Şükür örneği olmuş.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı