Filistin neden işgal altında?

Filistin daha rahat mı? İsrail ordusu her gün Filistin şehirlerindeki yaptığı katliamları, öldürdükleri çocukları biliyor musun? Ayrıca konu Suriye değil diye biliyorum. Araya 3. bir devleti sokmaya gerek yok. Son durum haberlerinde bile ölen sayısı 745'e çıkmış.

Filistin'in başındakiler Filistin'i bitirdi.
Öyle değil ya aslında.

Zaten Osmanlı çekildikten sonra, o topraklarda çatışmalar devam etti. İsrail de iki tarafa eski silahlarını sattı..

Yine İsrail var işin içinde. Tabii kardeşliği, Müslümanlığı bırakıp birbirlerine düşen Filistinlilerde de kabahat var...

Öyle değil ya aslında.

Zaten Osmanlı çekildikten sonra, o topraklarda çatışmalar devam etti. İsrail de iki tarafa eski silahlarını sattı..

Yine İsrail var işin içinde. Tabii kardeşliği, Müslümanlığı bırakıp birbirlerine düşen Filistinlilerde de kabahat var...
2.Abdülhamid zamanında, iyi yürütülemedi bu iş...

Bu konuyu gördüm ve özellikle bir şey yazmadım. Çünkü bir şekilde birisi ile tartışacağımı biliyordum. Yoksa yazılacak çok şey var. Bu tarz siyasi konularda tek bir görüş olmadığından dolayı olay sonunda bir şekilde tartışmaya gidiyor.

Bu konuyu gördüm ve özellikle bir şey yazmadım. Çünkü bir şekilde birisi ile tartışacağımı biliyordum. Yoksa yazılacak çok şey var. Bu tarz siyasi konularda tek bir görüş olmadığından dolayı olay sonunda bir şekilde tartışmaya gidiyor.
Yo, bir sıkıntı çıkmadı. Zira bu, siyasi bir mesele değil. Orada ''vahşet'' var...

2.Abdülhamid zamanında, iyi yürütülemedi bu iş...
Devrildikten sonra, o bölgeye ilgi gösterilmedi...

Siyonizm. Dünyayı yöneten siyasi hareket. Atalarımızın Yahudilerin canlarını çok yakmaları sebebiyle, yüzyıllardır yanıp tutuştukları halde bir türlü kavuşamadıkları Kudüs topraklarını almaya çalışmaları daha doğrusu alamamaları diyebiliriz. Osmanlının yıkılmasını fırsat bilerek işgal hareketlerini hızlandırdılar. Kendileri sapık ve lanetli toplumlardır. Verdikleri sözleri tutmazlar, vicdan gibi bir duyuları yoktur. Tek gayeleri Müslümanları ortadan kaldırarak 3 büyük din için kutsal sayılan Kudüs topraklarını geri almaktır. Lakin şuan Müslümanların tepkisiz kalmaları yüzünden başarılı olma düzeyine yaklaşmışlar. Sıradaki hedefleri Türkiye Cumhuriyeti dir. Bu durumda bizim çok çalışıp söz geçirtebilecek bir ülke olmamız gerekmekte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı