fekete
Hectopat
Daha fazla
Merhaba 1000 - 2000 TL bütçe arasında Filtre Kahve makinesi arıyorum. Öyle kahve hastası değilim ancak işim kolaylaşsın diye alayım dedim. 3 Adet buldum ancak çok anlamadığım için hem yeni önerilere ihtiyacım var hem bulduklarım hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bana artısı çay demleme olur ama ne kadar işlevsel veya normal demlemeden ne kadar kolay olur bilemiyorum.
www.karaca.com
Artısı bana zamanlayıcı olur ama 500 tl kadar bütçeyi aşıyor yine de değer derseniz 500tl bütçe arttırabilirim sorun yok.
www.mediamarkt.com.tr
Bir arkadaşımın önerisi bu
Bana artısı çay demleme olur ama ne kadar işlevsel veya normal demlemeden ne kadar kolay olur bilemiyorum.
Karaca Just Coffee Aroma 2 In 1 Filtre Kahve ve Çay Demleme Makinesi Bej Karaca
Karaca Just Coffee Aroma 2 In 1 Filtre Kahve ve Çay Demleme Makinesi Bej 9 taksit seçeneği ile 1.499 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!
Artısı bana zamanlayıcı olur ama 500 tl kadar bütçeyi aşıyor yine de değer derseniz 500tl bütçe arttırabilirim sorun yok.
ELECTROLUX E5CM1-6ST Filtre Kahve Makinesi Paslanmaz Çelik Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ELECTROLUX E5CM1-6ST Filtre Kahve Makinesi Paslanmaz Çelik fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananla
Bir arkadaşımın önerisi bu