Reels TikTok YouTube Shorts izliyor musunuz?
Her ders çalışacağın vakit kafein al.
Hayır TikTok günde en fazla mola zamanlarımda.
Uykum oldugundan degil bence ya matematik çalışırken oluyor genelde.
Zorlanıyorsun yüksek ihtimalle. Dersten sıkıldığın için uykun geliyor olabilir bunu çözmek için yapabileceğin şeyler soru zorluğunu düşürebilirsin ben öyle yaptığımda dağınıklığım gidiyordu.
Kafein al ben hep öyle yapıyorum işe yaradığını söylemek isterim ama sende aynı sonuç olurmu bilmiyorum.Sıfırdan başlıyorum zaten nasıl bir zorluk acaba herhangi bir ilaç yok mu veya çay canlı olmak için.
Tiktok ve ınstagramı direkt sil.Başlıkta belirttigim gibi uykum geliyor. Nasıl bunu tempolu bir şekilde hızlıca düzeltebilirim?
Mola zamanında mola yap. Bir yere uzan, hafif meditasyon yap. Dinlenmen gereken yerde tiktok izlersen beynin dinlenemez.Hayır TikTok günde en fazla mola zamanlarımda.
Boş işler. Senin internet/ekran bağımlılığını yenmen lazım. Ha belki kafein almayı deneyebilirsin. Herhangi bir çayda bulunur tavsiyem Earl Grey. Kahve olarakta Nescafe Gold öneririm, biraz süt ekle. Kafein'i çok alma ve öğleden sonra içme.Sıfırdan başlıyorum zaten nasıl bir zorluk acaba herhangi bir ilaç yok mu veya çay canlı olmak için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.