- Makaleler
- 1
Filtre kahve önerisi verebilir misiniz? İlk defa başlayacağım. Sizce hangi markayı almalıyım?
Başlangıç olarak BİM'den mi başlayayım?BİM'in performans filtre kahvesi başlangıç. Henüz denemedim ama makbulün de filtre kahvesi var. Onun orta seviye olduğunu düşünüyorum. Üstelik kilogram başına fiyatı biminkinden çok daha uygun.
Başlangıç olarak ne önerirsiniz?Jacobs Selection kullanıyorum gayet memnunum. Bundan önce Colombian Filtre Kahve içmiştim ve o da gayet hoştu, fakat sert bir şeyler arıyorsan Taft Coffee veya Ağırsağlam Kahve deneyebilirsin.
Kafeinli değil mi bunlar?Jacobs Monarch/Selection veya Tchibo Gold Selection kahvelerinden başlayabilirsiniz.
Evet bunlar kafeinli, kafeinsiz arıyorsanız Colombian Kafeinsiz Filtre Kahvesi var fakat hangi mağazalarda satılıyor bilmiyorum.Kafeinli değil mi bunlar?
Kafeinli alacağım hocam. Teşekkürler.Evet bunlar kafeinli, kafeinsiz arıyorsanız Colombian Kafeinsiz Filtre Kahvesi var fakat hangi mağazalarda satılıyor bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.