Nescafe gibi çözünebilir kahve değil değil mi bu? Bana kalın çekilmiş kahve gibi geldi. Yani bahsettiğiniz toz kahve ama kalın çekilmiş hali.
Çözünebilir şekilde değil galiba çekirdekleri kalın çekilmiş hali.
Ben bunu kullanıyordum ama öneriniz için teşekküler.Tamam sıkıntı olmaz. Yalnız makinede kağıt filtre veya metal filtre vardır. Bu filtrelere göre kahve çektirirsen daha güzel olur içeceğin kahve. Bu kahveylede olur tabi yine sıkıntı olmaz. Zaten makine suyu ısıtıp kahvenin içenden geçirip demliğe döküyor. Fazla bir olayı yok bu makinelerin. Güzel kahve içmek istiyorsan tabi kağıt filtreye uygun çekilmiş filtre kahve satın alabilirsin elindeki bitince.
Urban Grind - Ethiopia Yirgacheffe | KahhveCom Buda benim kahve önerim olsun.![]()
French press için çekilmiş muhtemelen.
Ben bunu kullanıyordum ama öneriniz için teşekkürler.
![]()
TAFT Kahve 1 kg
Dünyanın En Güçlü Kahvesi Uzun çalışmalar, uykusuz günler ve geceler sonunda çekirdeklerimizi özenle seçip ustalıkla kavurarak %100 doğal bir şekilde Dünyanın en yüksek kafein oranını Türk damak tadına uygun ve hafif bir içimle buluşturarak TAFT Kahve’yi yarattık. “Bana 250 gram veya 500 gram...www.taftcoffee.com
Evet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.