Final Fantasy XVI alınır mı?

suffergard

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Steam sonbahar indirimleri ile birlikte Final Fantasy 16 23 dolara dusmus. Daha once Final Fantasy 7 remake ve 15'i oynadim ama sedece 7'yi sevmistim. Sizce Final Fantasy 16 alınır mı? (azıcık oyun açlığı çekiyorum baska onerilerinizde varsa memnun olurum)

Merhaba Steam sonbahar indirimleri ile birlikte Final Fantasy 16 23 dolara dusmus. Daha once Final Fantasy 7 remake ve 15'i oynadim ama sedece 7'yi sevmistim. Sizce Final Fantasy 16 alınır mı? (azıcık oyun açlığı çekiyorum baska onerilerinizde varsa memnun olurum)

Final Fantasy'i bilmiyorum fakat başka önerileriniz varsa memnun olurum demişsiniz 1. önerim RDR2 fakat büyük ihtimal oynamışsınızdır oynamadıysanız kesinlikle alabilirsiniz oynadıysanız ise Uncharted hırsızlar mirası koleksiyonuda güzel oynayabilirsiniz.

Final Fantasy'i bilmiyorum fakat başka önerileriniz varsa memnun olurum demişsiniz 1. önerim RDR2 fakat büyük ihtimal oynamışsınızdır oynamadıysanız kesinlikle alabilirsiniz oynadıysanız ise Uncharted hırsızlar mirası koleksiyonuda güzel oynayabilirsiniz.

Evet ikisini de tekrar tekrar oynadim. Öneriniz icin teşekkürler hocam.😁

Konu ile alakalı olacak, Microsoft Store'da zaman zaman çok ciddi indirimler oluyor. Fiyatlara çok şaşırıyoruz gerçekten sanki dolar kuru 2018'den kalmış gibi gelebiliyor. Sonra düzeltiyorlar ama alan alıyor. Bu Final Fantasy vs diğer J-RPG serilerinden ben bayağı ucuza stok yaptım. Ben MS Store'dan aldıklarımı yazayım buraya.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name + DLC --437+198TL (FULL SET)

Like a Dragon: Ishin! + Deluxe Upgrade---224+219TL (FULL SET)

Persona 4 Golden---350TL (FULL SET)

Persone 5 Royal---279TL (FULL SET)

Persona 3 Reload Digital Deluxe Edition+Expansion+DLC---900+1000+680 (FULL SET)... Steam'de 100 dolar.

Shin Megami Tensei V: Vengeance Digital Deluxe Edition---958TL (FULL SET)

Prince of Persia The Lost Crown---350TL

Hollow Knight: Silksong---56,25TL

Alınır. Fakat oyunda çok büyük bir tempo sorunu var. Boss savaşları çok epik ama diğer görevler bildiğin yan görev tarzında. Oyun çok uzatılmış hissettiriyor mesela koşma tuşu yok otomatik koşuyor bunun gibi birçok sıkıntısı var. Yinede oynanabilir gayet iyi bir oyun. Eğer FF7 Rebrith'i oynamadıysanız onu öneririm.

Alınır. Fakat oyunda çok büyük bir tempo sorunu var. Boss savaşları çok epik ama diğer görevler bildiğin yan görev tarzında. Oyun çok uzatılmış hissettiriyor mesela koşma tuşu yok otomatik koşuyor bunun gibi birçok sıkıntısı var. Yine de oynanabilir gayet iyi bir oyun. Eğer FF7 Rebrith'i oynamadıysanız onu öneririm.

Teşekkürler hocam. Aslında FF7 rebirth almayi dusunuyordum ama fiyati biraz tuzlu geldigi icin FF16 ya yoneldim. Demoyu indirip denyecegim 😃

Technopat Haberler

Geri
Yukarı