Findeks notu nasıl arttırılabilir?

CreativeLearn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7840HS
RTX 4060
32GB DDR5 RAM 5600MHZ
1TB M2 SSD
ACER NİTRO 16
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 1253 puanım var 60bin TL kredi çıkar mı, çıkmazsa nasıl puanımı yükseltirim? ödemelerimi düzenli yapıyorum taksitlerimi vs. hiç asgari tutar ödemedim, hep tam ödedim.

kredi çekip düzenli ödediğin zaman kredi puanın daha çok yükseliyor. 60 bin tl için bankaya başvur, zaten başvurması bedava. Şansını dene.

1. 1 - 969 puan arası: En riskli gruptur. Bu grupta yer almanız halinde finansman başvurularınız reddedilir.
  2. 970-1149 puan arası: Orta riskli grubu ifade eder. Bu grupta yer alıyorsanız başvurularınızın reddedilme olasılığı yüksektir.
  3. 1150-1469 puan arası: Az riskli olarak nitelendirilen bu gruba dahilseniz gelirlerinize odaklı incelenen başvurunuzun kabul edilme olasılığı bulunmaktadır.
  4. 1470-1719 puan arası: İyi olarak nitelendirilen bu gruba ait bireylerin başvuruları yüksek ihtimalle kabul edilir.
  5. 1720-1900 puan arası: Çok iyi olarak ifade edilen bu gruba dahilseniz başka nedenlerden kaynaklı pürüzler çıkmaması durumunda başvurularınızın onaylanabileceğini düşünebilirsiniz

Düzenli ödeme yaptığınızı puaninizdan görebiliyorum, ödemelerinizi aksatmadan düzenli öderseniz çıkar diye düşünüyorum. Kredi çekip ödemesini sağlarsanız daha da yukselir. 60 bin TL çok yüksek bir miktar değil, bankanız ile görüştünüz mu?

Düzenli ödeme yaptığınızı puaninizdan görebiliyorum, ödemelerinizi aksatmadan düzenli öderseniz çıkar diye düşünüyorum. Kredi çekip ödemesini sağlarsanız daha da yukselir. 60 bin TL çok yüksek bir miktar değil, bankanız ile görüştünüz mu?

Benim 1105 orta riskli düşük miktar da ihtiyaç kredisi başvurdum kredi puanı yükselmesi için red veriyor nasıl yükseltebilirim?

Mobilden hangikredi ile deniyorum olumlu sonuçlanmadı gibi bir şey diyor.

Pörtföy danışmanınla görüşmen mobil başvurundan daha etkili olacaktır. Güncel ekstre ödeyen müşteriyi bankalar pek sevmez arada bir asgari tutar ödeyin faiz üstünden kazanç sağlamak ister son olarak da hesap hareketlerinizi incelediklerinde para giriş çıkışları önemli.

O zaman birkaç ay asgari ödeyip sonra faizi ile birlikte mi ödemem gerek hızlı artması için.

Motor alacağım da sizin bildiğiniz kesin verir dediğiniz düşük faiz taşıt kredisi vs. var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı