FineReader 12 ve PDF Transformer+ Hediyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Grafik tasarımında Chromeden gelen dnumeral dosyalarda search yapmak için bildiğim en iyi programlardan.Daha çok PDF dosyalarını çevirmek için kullana bildiğim en iyi prgrm sanırım.Android ve İos siteminde pdf reader var o kadarda iyi değil hemde kullanmak zor oluyo pcde olunca.Herkese bol şanslar umarım çok ihtiyacı olanlar kazanır :)
 
ABBY FineReader 12 ve PDF Transformer+ Neden ihtiyacımız var ?
Bunun en önemli nedeni bu yazılımlarım konularında en iyileri olmaları ve maalesef ücretli olmaları. Şirket bünyesinde kullandığımız dosyaların uzantıları farklı olabiliyor ama en çok da Canon OCR ile taradığımız belgelerin sadece Word şeklinde çıktı vermesi ve ücretsiz programlarla PDF formatına çevirdiğimiz bazı durumlarda dosyayı baştan yazmanın daha kolay olması, bizde çok zaman kaybına neden oluyor. Orijinal dışında program kullanmadığımız için bizler için gerekli bir program.
Kısaca işini en iyi yapan programlar oldukları için ihtiyacımız var.
Technopat'a teşekkürler.
 
Özellikle iş için çok gerekli bir program. İş gereği döküman çevirilerini bolca yapıyoruz. Her gün bu işlerle uğraşıyoruz. Bir metni worde aktarırken ya dizgi yapıyoruz, ya da çok uzun bir dökümansa beleş programlar ile çevirip okuyoruz. Bunun için çok program denedik fakat bedava programlar işimize çözüm üretmedi. Ya çok fazla hata çıkıyor ya da Türkçe destekleri yok. Tabi bu çevirilerde çok fazla hata çıkıyor okurken görüyoruz. Böyle bir programımız olursa minimum hata ile işlerimizi halledebileceğimizi biliyorum ;)
Saygılar..
 
Babamın ofiste çok sık ihtiyaç duyduğu bir program. Eğer bende şanlı kullanıcılar arasından çıkarsam çok minnettar olurum. :)

Gereken bilgiler:

Neden İhtiyaç Duyuyoruz?
Serbest muhasebe bürosuna gelen bir çok evrağın direk düzenlenebilir bir kopyasının olması hemen hemen zorunlu. Eğer sürekli değişen kanunlar yüzünden yeni çıkan bir evrak ise hem sıfırdan yazımı, hem de internetten hazır şablon bulunması işkence oluyor. Mükelleflere verilen hazır örnekleri elle kayda geçirmek ise tamamen zaman kaybından başka bir şey değil.

Ek olarak yine mükelleflerden gelen tüm çıktıların üzerinde oynama yapmak gerekiyor ve bu iş her çalışanın verimliliğini oldukça düşürüyor. E birde kullanılan sistemler PDF/XML(özel) şeklinde çıktı verince elleriniz kollarınız bağlı ekrana bakıyorsunuz sadece.

Zaman kazanmak için ABBY FineReader 12 yazılımına kesinlikle ihtiyaç var.
 
Son düzenleme:
Dükkanın e-faturalarını düzenleme ve hazırlama için bana gerekli olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler...
 
OCR deninde aklıma başka bir yazılım gelmiyor: ABBBYY FINEREADER
Scanner ile Bundle verilen eski bir versiyonunu uzun yıllar kullandım. Windows 10 ve Office 2016'ya geçtiğimden beri sıkıntılar yaşıyordum. Umarım hediyeye hak kazanırım.
 
Dokumanlarımın büyük çoğunluğu bilimsel çalışmalar , bunların profesyonel ABBY FineReader ile dönüştürülmesi - arşivlenmesi benim için çok önemli
 
Sonuçlar yakın zamanda açıklanacaktır.

Güncelleme: Kazananlar belli olmuştur. Katılan herkese teşekkürler. 4 kişi ABBY Fine Reader, 6 kişi de PDF Transformer+ kazanmıştır.

Sonuçları buradan da kontrol edebilirsiniz: ABBY FineReader 12 ve PDF Transformer+ Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap

  • Finereader kazananlar: biorap, tatarduman, Dugty, SuiCast
  • PDF Transformer+ kazananlar: ozgiray, adnanc, muscel85, SypeR, Erkan Çevik, PandoraKhan
Kazanan kullanıcılarımız ile e-posta üzerinden iletişime geçilecektir. Katıldığınız için teşekkürler.

Güncelleme: Bütün e-postalar gönderilmiştir. Gelen ve Spam kutularınızı kontrol etmeyi unutmayınız.

Lisans sağlayıcısı: ETİ Bilgisayar.
 
Son düzenleme:
Vay bea şansımız yokmuş. 16'da 10'a giremedik. Talihimiz olsaydık zaten anamız kız doğururdu ;)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı