Firefox 81 Güncellemesi Yayınlandı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.892
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Firefox 81

Birçok yeniliği beraberinde getiren Firefox 81 güncellemesi yayınlandı. Mozilla tarafından Firefox 81 sürümünün yayınlandığı duyuruldu. Güncelleme ile klavyenizden veya kulaklığınızdan ses ve video kontrolü, Alpenglow adlı yeni bir tarayıcı teması ve ABD ile Kanada’daki kullanıcılar için kredi kartı bilgilerini otomatik doldurma özellikleri sunuluyor. Firefox 81 ile öncelikle mor-mavi renklerdeki Alpenglow teması varsayılan Açık ve Koyu […]

Devamı: Firefox 81 Güncellemesi Yayınlandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Edge'yi kullandım mı ben Chrome'dan daha hızlı diye düşünüyorum.
Firefox'u RAM sıkıntısından dolayı deneyemedim RAM'i 4 GB yapınca deneyeceğim.
Firefox'un da çok ram yediği söylenemez. Böyle aşırı işlem sırasında en fazla 600 MB tüketiyor rami. O da böyle 6-7 sekme aktif birşekilde açık iken oluyor. Firefox gizliliğe en çok önem veren tarayıcılardan çok akıcı bir tarayıcı. Edge'yi ve Edge Legacy'i kullandım ikisinin de arayüzü belki de en şık ve en modern tarayıcı. Ama Firefox'a nispeten daha yavaş gibi.
 
Firefox'un da çok RAM yediği söylenemez. Böyle aşırı işlem sırasında en fazla 600 MB tüketiyor RAM'i. O da böyle 6-7 sekme aktif bir şekilde açık iken oluyor. Firefox gizliliğe en çok önem veren tarayıcılardan çok akıcı bir tarayıcı. Edge'yi ve Edge Legacy'i kullandım ikisinin de arayüzü belki de en şık ve en modern tarayıcı. Ama Firefox'a nispeten daha yavaş gibi.

1GB RAM var aga.
Neyse ki yeni PC alacağız 😎😎😎
 

Yeni konular

Geri
Yukarı