Firefox forku: Android için en iyi tarayıcı

Makaleler
2
Daha fazla  
Google'ın Manifest V3'e geçişi ile birlikte uBlock Origin'i tamamen kaldırması çok kötü oldu. Bu sebeple Firefox forku olan bir tarayıcı düşünüyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nedir? Firefox'ta telemetri olduğu için Firefox yerine onun altyapısını kullanan bir tarayıcı düşünüyorum. LibreWolf'un maalesef Android versiyonu yok. Alternatif olarak Waterfox buldum. Waterfox'ta veri güvenliği bölümünde herhangi bir telemetri olmaması güzel. Firefox'ta Bunun haricinde başka tavsiyeleriniz varsa yazabilirsiniz. Waterfox masaüstünde Firefox tabanlı. Herhalde Android tarafında da Firefox tabanlıdır diye düşünüyorum.

Alternatiflerine de bakarsak, en yaygın/elle tutulur olanı Waterfox for Android görünüyor.
Ben de baktım ama belki gözden kaçırmış olabilirim diye danışmak istedim. Waterfox şu an için Android tarafında Firefox altyapısı kullanmak için en iyi tarayıcı. Bir de Ghostery var. Masaüstünde Firefox forku bir tarayıcı. Google Play'den baktım Waterfox gibi telemetri yok. Güzel bir alternatif.

Edit: Bu arada bu mesajı telefona kurduğum Waterfox ile attım. Profilimin altında tarayıcı olarak Firefox çıktı. Bu da onun Firefox altyapısı kullandığını gösteriyor. Waterfox Android tarafında son kullanıcı için en iyi tarayıcı diyebliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı