TYT matematik netleri hangi metotlarla artırılabilir?

• Konuyu başlatan cloex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 100

cloex

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i3-3220 3.30GHz CPU
GT 630M GPU
8GB DDR3 1333MHz RAM
320 GB HDD ve 128 GB SATA 3 SSD
Meslek
Öğrenci
Bıyıklı matematiğin 55 günlük TYT mat kampının 7. gunundeyim. Hem bıyıklı matematiğin GPT soru bankasını hem de matematiğin ilacını kullanarak paralel ilerliyorum da soruları yapamıyorum konuyu dinledikten sonra. Genelde hoca çözünce çok iyi anlıyorum ama kendim yapamıyorum. Temel atma kampıni bitirmiştim biyiklinin. Sizce bu şekilde ilerleyeyim mi yoksa farklı bir yola mi basvurmaliyim? Bir de TYT matematik için önerdiğiniz başka kaynaklar var mı?

Bir de şunu söylemek istiyorum. Hocanin bir konu anlatimini dinliyorum sonra verdiği ödevleri yapıyorum ama 1 test en az 1 saat falan sürüyor çünkü önce çözemediği m soruların çözümlerini dinleyip sonra tekrar kendim çözüyorum. Bu şekilde yapılması doğru mu?

Son olarak geometriden bahsedeyim. Mert hocanın kampindan gidiyorum kaynak olarak da hem geometrinin ilacı hem de mert hoca soru bankasını kullanıyorum. Başka hoca/kaynak önerileriniz olursa değerlendirebilirim fakat mert hocadan memnunum açıkçası. Soru bankası önerilerinizi alabilirim ama.

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Gayet iyi ilerliyorsunuz. Soruları önce Acil İlaç kitaplarından çözün, kolay sorular orada olur. Oradan başlayın.

Son olarak geometriden bahsedeyim. Mert hocanın kampindan gidiyorum kaynak olarak da hem geometrinin ilacı hem de mert hoca soru bankasını kullanıyorum. Başka hoca/kaynak önerileriniz olursa değerlendirebilirim fakat mert hocadan memnunum açıkçası. Soru bankası önerilerinizi alabilirim ama.
Geometri kaynak önerebilirim, mikroorijinal geometri soru bankasını kendim kullandım gerçekten örneklerle taktiklerle çok işime yaradı.

Gayet iyi ilerliyorsunuz. Soruları önce Acil İlaç kitaplarından çözün, kolay sorular orada olur. Oradan başlayın.
Evet öyle yapıyorum hocam.

Geometri kaynak önerebilirim, mikroorijinal geometri soru bankasını kendim kullandım gerçekten örneklerle taktiklerle çok işime yaradı.
Mikroorjinal zor diyorlardı, Mert hocanın kampı ile paralel götürebilir miyim bu kampı?

Mikroorjinal zor diyorlardı, Mert hocanın kampı ile paralel götürebilir miyim bu kampı?
Hocam öncelikle mikroorijinalin zor olduğunu düşünmüyorum siz muhtemelen orijinal ile karıştırıyorsunuz, ki kitabın kapağında bile %50 kolay %50 orta yazıyor. Kamp videoları ile birlikte tabi ki çözebilirsiniz.

Hocam öncelikle mikroorijinalin zor olduğunu düşünmüyorum siz muhtemelen orijinal ile karıştırıyorsunuz, ki kitabın kapağında bile %50 kolay %50 orta yazıyor. Kamp videoları ile birlikte tabi ki çözebilirsiniz.
Onla karıştırdım demek ki hocam benim hatam. Teşekkürler.

@0nlyHan hocam peki aynı yayının matematik için olan halini kullansam nasıl olur sizce? Yoksa su anki planı hiç bozmayayim mi?

Son düzenleme:
@0nlyHan hocam peki aynı yayının matematik için olan halini kullansam nasıl olur sizce? Yoksa su anki planı hiç bozmayayim mi?
Hocam sanırım zaten 2 kaynak kullanıyorsunuz bildiğim kadarıyla, mikroorijinal tyt matematik de şuan çözdükleriniz ile aynı seviyede aynı seviye de 3 kaynak çözmek mantıklı mı bilemedim, belki bir tık daha zor bir kaynak tercih edilebilir. (Şuan çözdüğünüz 2 kaynağı rahatça çözebildikten sonra)

Hocam sanırım zaten 2 kaynak kullanıyorsunuz bildiğim kadarıyla, mikroorijinal tyt matematik de şuan çözdükleriniz ile aynı seviyede aynı seviye de 3 kaynak çözmek mantıklı mı bilemedim, belki bir tık daha zor bir kaynak tercih edilebilir. (Şuan çözdüğünüz 2 kaynağı rahatça çözebildikten sonra)
O zaman şu anki program ile devam edeyim ben en iyisi hocam. Önerileriniz için çok teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı