Firefox Google Drive yükleme yapılmıyor

Merhabalar, yalnızca Firefox tarayıcımda Google Drive için yükleme yapamıyorum. "yükleme başlatılıyor" kısmında kalıyor ve ne kadar beklersem bekleyeyim yüklemiyor. Durup dururken böyle oldu, 2 gündür dosya yükleyemiyorum. Chrome üzerinden denediğimde aynı dosyayı ya da daha büyük boyutlu dosyaları yükleyebiliyorum. Nedeni ne olabilir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Firefox'u sildikten sonra tüm ayarlarınız sıfırlandı değil mi?
Eğer olmuyorsa güncelleme bekleyin. O zamana kadar da Chrome kullan derim.
Mecbur güncelleme bekleyeceğim sanırım. Teşekkürler.

Sorunum hakkında güncelleme yapmak istedim. Bugün Firefox 89.0 güncellemesi geldi ve upload sorunum çözülmüş gibi görünüyor. Fakat başka bir sorun ortaya çıktı, tema. Sekmeler kısmı ve arama çubuğu arasında gri ve rahatsız edici bir çubuk geldi. Bu şeyi kaldırmanın ya da rengini değişmenin bir yolu var mı?

Dosya Ekleri

• fire.PNG
    fire.PNG
    75,4 KB · Görüntüleme: 65
Mecbur güncelleme bekleyeceğim sanırım. Teşekkürler.

Sorunum hakkında güncelleme yapmak istedim. Bugün Firefox 89.0 güncellemesi geldi ve upload sorunum çözülmüş gibi görünüyor. Fakat başka bir sorun ortaya çıktı, tema. Sekmeler kısmı ve arama çubuğu arasında gri ve rahatsız edici bir çubuk geldi. Bu şeyi kaldırmanın ya da rengini değişmenin bir yolu var mı?
Sanırsam hayır bu proton teması Mozilla yakında 89.1 gibi bir güncelleme ile gelir tema ayarları.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı