cafyon
Hectopat
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum.
Firefox'ta açık olan mevcut oturumun tüm bilgisini içeren konum mevcut. Burada json biçemindeki dosyaları bir yere kopyalayıp... olur da Firefox istenmeden kapandıktan sonra açıldığında oturumu geri yükleyemezse, buradan geri kopyalayıp (yeni mevcudun üzerine yazarak) eski oturumunuzu kurtarabilirsiniz.
Benim başıma gelen tek senaryo:
Firefox güncellemesi yapılmış ama Firefox yeniden başlatılmamışken, bilgisayarın ama o ama bu ama Windows güncelleme nedeniyle yeniden başlatılıp ya da kapatılıp açıldığı durum.
C:\Users\KULLANICIADINIZ\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\FIREFOXPROFİLADI\sessionstore-backups
Not:
Kullanıcı profiliniz C: diskinde olmayabilir.
İşletim sistemi Windows işletim sistemleri içindir.
İlgili resmi makale: How to restore a browsing session from backup | Firefox Help
Firefox profil konumunu öğrenmek için:
Firefox adres satırına...

Root (kök) dizin yazan yolun (path) içinde bulacaksınız

Firefox'ta açık olan mevcut oturumun tüm bilgisini içeren konum mevcut. Burada json biçemindeki dosyaları bir yere kopyalayıp... olur da Firefox istenmeden kapandıktan sonra açıldığında oturumu geri yükleyemezse, buradan geri kopyalayıp (yeni mevcudun üzerine yazarak) eski oturumunuzu kurtarabilirsiniz.
Benim başıma gelen tek senaryo:
Firefox güncellemesi yapılmış ama Firefox yeniden başlatılmamışken, bilgisayarın ama o ama bu ama Windows güncelleme nedeniyle yeniden başlatılıp ya da kapatılıp açıldığı durum.
C:\Users\KULLANICIADINIZ\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\FIREFOXPROFİLADI\sessionstore-backups
sessionstore-backups klasörünü arada bir, bir yere kopyalayın, aman ha taşımayın. Gerekince o yedeğin içindekileri, yukarıdaki ana yerine kopyalarsınız.Not:
Kullanıcı profiliniz C: diskinde olmayabilir.
İşletim sistemi Windows işletim sistemleri içindir.
İlgili resmi makale: How to restore a browsing session from backup | Firefox Help
Firefox profil konumunu öğrenmek için:
Firefox adres satırına...
about:profilesRoot (kök) dizin yazan yolun (path) içinde bulacaksınız
sessionstore-backups klasörünü.