Firefox Mobil 79.0.3 Sürümü

Sanki açık tema ve koyu tema arasında hız farkı var gibi. Koyu tema ile sitelere bağlanırken, anormal bir yavaşlık yaşıyorum. Hız konusunda fazla ilerlenememiş galiba. Ayrıca Google aramalarında, eski Google arayüzünü gösteriyor. Eskiden de bu tarz bir şeyin olduğunu hatırlıyorum.
Ben koyu temayı kullanıyorum. Yavaşlık farketmedim. Biraz da açık temayı deneyeyim. Belki orda daha hızlı olur.
Google kullanmadığım için diğer kısımla ilgili yorum yapamıyorum.
Google kullanmadığım için diğer kısımla ilgili yorum yapamıyorum.

Benim hiç hoşuma gitmedi. Eski hali daha güzel geliyordu bana. Eklenti desteğini mi kaldırdılar ayrıca sadece önerilen eklentiler var?
Sürüm değiştiği için bazı eklentilerin güncellenmesi gerekiyor. Bazı eklentiler çalışıyor, bazıları şimdilik çalışmıyor.

Öncelikle kişisel düşüncem olarak belirtiyorum kesinlikle kullanışlı bir tarayıcı değil. Mobil sürümünü ben mi beğenemedim sadece? Ana sayfa butonu nerede? Ayrıca ağır çalışıyor sayfalar geç yükleniyor. Sanırım Chrome ile yoluma devam edeceğim.

Öncelikle kişisel düşüncem olarak belirtiyorum, kesinlikle kullanışlı bir tarayıcı değil. Mobil sürümünü ben mi beğenemedim sadece?
Ben de beğenemedim. Tasarım konusunda yenilik yapmışlar ama belirttiğin gibi ana sayfa butonu yok. Ben de sayfalar arası gezinirken yavaşlığını hissettim. Google içerisinde arama yapınca, Google'ın eski kullanıcı arayüzünü gösteriyor. Firefox'a son bir şans vermiştim ama beni hayal kırıklığına uğrattı. Ben de yoluma Microsoft Edge ve Brave ile gitmeye karar verdim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı