Firefox mu, Chrome mu?

Firefox mu, Chrome mu?

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
Senin neyini çalacak peki bunu söyler misin? Verini çalarak reklam koyuyor, İsmini kart bilgini öğrense ne yapacak, kimin kartından bu zamana kadar para çekildi?
Ben zaten birisinin kart bilgisi çalınıyor demedimki, benim demek istediğim verilerini çalmayan tarayıcılar var, eğer başka tarayıcıların verini toplamasını istemiyorsan bunları kullanabilirsin, böylece firmalar senin hakkında daha az veri alır, sence güzel bir şey değil mi?
Mesela ben verimi toplamasını istemiyorum, bu kadar basit, veri toplanmasın diye internet alışkanlıklarımı kısıtlamıyorum gizlilik için, elimden geldiği kadarını yapıyorum.

Reklam için, ben zaten birisinin kart bilgisi çalınıyor demedimki, benim demek istediğim verilerini çalmayan tarayıcılar var, eğer başka tarayıcıların verini toplamasını istemiyorsan bunları kullanabilirsin, böylece firmalar senin hakkında daha az veri alır, sence güzel bir şey değil mi?

Yalnız sen almak istediğin şeyin en ucuzunu reklamda görünce bu senin zararına mı oluyor? Reklam servislerinin hepsinin yaptığı bir şey bu, bizi dinleyip reklam çıkartması pek de kötü bir şey değil.

Yalnız sen almak istediğin şeyin en ucuzunu reklamda görünce bu senin zararına mı oluyor? Reklam servislerinin hepsinin yaptığı bir şey bu, bizi dinleyip reklam çıkartması pek de kötü bir şey değil.
Senin iznin olmadan izlemesi kötü bir şey, çoğu insan belki Google'ın veri alıp sattığını bilmiyor, canım bir şeyi ucuza almak istiyorsa zaten gider epey ve akakçe gibi karşılaştırma sitesine giderim ayrıca ben reklam engelleyici kullanıyorum.

Ara yüzden bir fotoğraf atabilir misiniz?

Buyur.
gggg.PNG

Senin iznin olmadan izlemesi kötü bir şey, çoğu insan belki Google'ın veri alıp sattığını bilmiyor, canım bir şeyi ucuza almak istiyorsa zaten gider epey ve Akakçe gibi karşılaştırma sitesine giderim ayrıca ben reklam engelleyici kullanıyorum.

Ben de şunu diyorum, bu devirde gizlilik falan bahane, azaltsan da nereye kadar azaltacaksın, bir yer de bakarsın tamamen kısıtlanmışsın, o yüzden kim hangi uygulamayı istiyorsa onu, hangi tarayıcıyı istiyorsa onu kullansın. Bana kalsa forumda tarayıcı karşılaştırması konuları kapanmalı, 150 tane konu var zaten, ve sıktı artık.

Ben de şunu diyorum, bu devirde gizlilik falan bahane, azaltsan da nereye kadar azaltacaksın, bir yer de bakarsın tamamen kısıtlanmışsın, o yüzden kim hangi uygulamayı istiyorsa onu, hangi tarayıcıyı istiyorsa onu kullansın. Bana kalsa forumda tarayıcı karşılaştırması konuları kapanmalı, 150 tane konu var zaten, ve sıktı artık.
Her gün Linux dağıtım önerisi konusu açılması gibi cidden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı