Firefox vs Librewolf

Firefox mu, LibreWolf mu?

• Oy verenlerin toplamı
    35
İşlevsel bir özellik değil. Çoğu sitede sunucu hatası veriyor. Demek ki neymiş, laptop araştırması yaparken çerez birikmediği için laptopla ilgili reklamlar çıkmamış.
:) Peki.

Bu kaynaklara bakın bence librewolf eski gözükmüyor eskiysede Max 2-3 yıllık 2. uzantının sonunda kısa özet var bence orası daha iyi olur.

Buranın sonunda özet var belki isteğinize uygun birkaç bilgi bulursunuz.
Güzel bilgiler var , bu kadar detaylı bilmiyordum faydalı şeyler öğrenmiş oldum.

Librewolf'u daha çok kullan at gibi işler için tercih ediyorum. İşimi hallediyor ve tarayıcıyı sayesinde içeridekileri imha ediyorum. Onun dışında kişisel hayatım ve verilerim için Firefox'u tercih ediyorum.

İlla Firefox motoru kullanacağım diyorsanız floorp öneriyorum ben. Çok daha güzel ve özelleştirmesi de bol. RAM kullanımı da görece düşük.

LibreWolf Firefox tabanlı bir tarayıcıdır. Firefox gibi açık kaynak kodludur. Firefox'taki tüm özellikler LibreWolf'ta vardır ve LibreWolf bu özelliklerin üstüne daha fazla özellik ekler. Öncelikle şunu belirteyim, dediğim gibi arada çok bir fark yok. Tek fark varsayılan ayarlar desem yalan olmaz. Varsayılan ayarlar olarak LibreWolf daha iyi, tek sıkıntı varsayılan ayarlarından birinde tarayıcıyı kapattığınızda oturumunuzun açık olduğu tüm sitelerin oturumundan çıkış yapan bir ayar var, onu da tek tıkla kaldırınca çok daha iyi bir hale geliyor. LibreWolf'ta uBlock Origin eklentisi varsayılan olarak geliyor, varsayılan arama motoru DuckDuckGo olarak geliyor ve diğer ayarlar da gizlilik olarak Firefox'tan daha iyi. Dolayısıyla gizlilik olarak LibreWolf ile Firefox arasında çok fark olmasa da (hatta aynı ayarları yaparsanız hiçbir fark kalmaz) LibreWolf daha iyi diyebilirim. Tüm bunlara rağmen iki tarayıca en iyi tarayıcılardan. Hatta benim için en iyi tarayıcı LibreWolf, ikincisi de Firefox'tur.

İkisi arasında tercih yapacak olsaydım LibreWolf'u seçerdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı