7 757496 Picopat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 122 18 Şubat 2024 #1 Merhaba, telefonumda tarayıcı olarak Firefox kullanıyorum. YouTube'deki reklamları engellemek amacıyla uBlock Origin eklentisini kurdum YouTube'a girince kasıyor sizce neden kaynaklıdır? Eklenti olmasa bile kasıyor.
Merhaba, telefonumda tarayıcı olarak Firefox kullanıyorum. YouTube'deki reklamları engellemek amacıyla uBlock Origin eklentisini kurdum YouTube'a girince kasıyor sizce neden kaynaklıdır? Eklenti olmasa bile kasıyor.
Yeager_san Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 18 Şubat 2024 #2 Tarayıcı ayarlarında donanım hızlandırma etkin mi? Artı 0 Eksi
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.988 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #3 User-agent değişici bir eklenti yükleyip Chrome veya Edge olarak değişip öyle dener misiniz? User-Agent Switcher â Get this Extension for ð¦ Firefox (en-US) Download User-Agent Switcher for Firefox. Easily override the browser's User-Agent string addons.mozilla.org Artı 0 Eksi
User-agent değişici bir eklenti yükleyip Chrome veya Edge olarak değişip öyle dener misiniz? User-Agent Switcher â Get this Extension for ð¦ Firefox (en-US) Download User-Agent Switcher for Firefox. Easily override the browser's User-Agent string addons.mozilla.org
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.026 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #4 Crownguard dedi: User-agent değişici bir eklenti yükleyip Chrome veya Edge olarak değişip öyle dener misiniz? User-Agent Switcher â Get this Extension for ð¦ Firefox (en-US) Download User-Agent Switcher for Firefox. Easily override the browser's User-Agent string addons.mozilla.org Genişletmek için tıkla... Büyük oyunu bozmak lazım. Firefox açık kaynaklı rakip tarayıcı olduğundan sevmiyorlar. Bu arada ben de Vivaldi kullanıyorum çok hoşuma gidiyor Browser gerçekten. Artı 0 Eksi
Crownguard dedi: User-agent değişici bir eklenti yükleyip Chrome veya Edge olarak değişip öyle dener misiniz? User-Agent Switcher â Get this Extension for ð¦ Firefox (en-US) Download User-Agent Switcher for Firefox. Easily override the browser's User-Agent string addons.mozilla.org Genişletmek için tıkla... Büyük oyunu bozmak lazım. Firefox açık kaynaklı rakip tarayıcı olduğundan sevmiyorlar. Bu arada ben de Vivaldi kullanıyorum çok hoşuma gidiyor Browser gerçekten.
Tuan_S Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #5 Adblock varsa kapatmayı deneyebilirsin Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS 7 757496 Picopat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 122 18 Şubat 2024 #6 uBlock Origin kapayınca geçti. Reklam engelleyiciden kaynaklıymış. Normal YouTube uygulamasından devam edeceğim. Cevaplarınız için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
uBlock Origin kapayınca geçti. Reklam engelleyiciden kaynaklıymış. Normal YouTube uygulamasından devam edeceğim. Cevaplarınız için teşekkürler.
Tuan_S Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #7 757496 dedi: uBlock Origin kapayınca geçti. Reklam engelleyiciden kaynaklıymış. Normal YouTube uygulamasından devam edeceğim. Cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dün Opera GX'de aynı sorunu yaşamıştım. Yardımcı olabildiğime sevindim Artı 0 Eksi
757496 dedi: uBlock Origin kapayınca geçti. Reklam engelleyiciden kaynaklıymış. Normal YouTube uygulamasından devam edeceğim. Cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dün Opera GX'de aynı sorunu yaşamıştım. Yardımcı olabildiğime sevindim
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.988 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #8 erengore dedi: Büyük oyunu bozmak lazım. Firefox açık kaynaklı rakip tarayıcı olduğundan sevmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Yok aslında öyle bir sebepten değil. Bununla Edge kullanan biri bile karşılaşabilir. YouTube'un beceriksizliği diyelim. Artı 0 Eksi
erengore dedi: Büyük oyunu bozmak lazım. Firefox açık kaynaklı rakip tarayıcı olduğundan sevmiyorlar. Genişletmek için tıkla... Yok aslında öyle bir sebepten değil. Bununla Edge kullanan biri bile karşılaşabilir. YouTube'un beceriksizliği diyelim.