Firma için logo önerisi

• Konuyu başlatan msn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.486
Bir de biraz konu dışına çıkıyor ama ödeme yöntemi olarak "iyizico"yu düşünüyorum daha iyi olan bir ödeme yöntemi var mı?

Aslında bazıları güzel üzerlerinde biraz oynayıp güzel bir şey çıkabilir ortaya.
Logo maker falan kullanmani tavsiye etmem. Tutmak istiyorsan gerekli profesyonel programları kullanman veya yada işini güzel yapan bir freelancer'dan yardım alarak özgün olman lazım. Çünkü bir sitede ilk göze batan logo,sitenin ismi ve tasarımı oluyor.

Logo maker falan kullanmani tavsiye etmem. Tutmak istiyorsan gerekli profesyonel programları kullanman veya ya da işini güzel yapan bir Freelancer'dan yardım alarak özgün olman lazım. Çünkü bir sitede ilk göze batan logo, sitenin ismi ve tasarımı oluyor.

Az buçuk Adobe Photoshop vs. biliyorum sanırım biraz kafa yorup iyi bir şeyler yapabilirim

1614198644922.png

Hocam böyle bir şey için uğraşıyordum @Shum hocam atmış :D benimkinde sadece etrafında teknolojiye ilgili şeyler dönüyordu.
Satürn halkaları şeklinde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı